20% korting in maart

Voordelen voorjaarsvaren, actievoorwaarden en hoe kun je boeken?

Dan profiteer je nu van onze vroege vogel deal. Speciaal voor de watersporter die dit voorseizoen wil varen bieden wij 20% korting op een vaarvakantie in maart. Afwijkende periodes ook mogelijk! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

In het voorjaar is het prachtig op het water. Ervaar de rust, geniet van de weidse blikken over het water en ontdek de authentieke dorpen en steden. Varen in het voorjaar biedt de mogelijkheid om het Friese Merengebied in alle rust te ontdekken. Je hebt voldoende ruimte om overal aan te leggen en je kunt genieten van de ontwakende natuur. Ideaal voor fotografen, natuurliefhebbers, rustzoekers, maar ook voor de beginnende schipper.

Voordelen voorjaarsvaren

Een boot huren in het voorjaar heeft voor jou als watersporter vele voordelen:

  • Door de open vaarverbinding ondervind je vanaf onze vertreklocaties geen hinder van bruggen en sluizen. In het voorseizoen kun je overal komen. Van ons ontvang je een lijst met jachthavens die geopend zijn, leuke activiteiten en de openingstijden van de bruggen. Zo plan je eenvoudig een route. Heb je toch nog vragen, dan helpen we je graag op weg. Meer informatie over de vaargebieden vind je hier: Friesland.
  • Het is rustig op het water, waardoor je als rustzoeker, natuurliefhebber of beginnend schipper heerlijk kunt vertoeven.
  • De stijgende temperaturen maken het aangenaam op het water. De natuur ontwaakt weer uit zijn winterslaap en dat levert prachtige plaatjes op. Denk aan de ochtenddauw, opkomende voorjaarszon en dieren die weer uit hun winterslaap ontwaken.
  • Onze motorjachten en houseboats zijn voorzien van alle luxe aan boord, zoals een kachel, stromend water en stroom. Je kunt zelfs een boot huren met een generator, waardoor je onafhankelijk van walstroom overal kunt aanleggen.
  • Je profiteert van een voordelige huurprijs inclusief 20% voorjaarskorting.

Actievoorwaarden

  • De korting geldt alleen over de huursom exclusief de verplichte extra’s;
  • Korting geldt niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen;
  • Korting geldt alleen voor nieuwe boekingen met een vertrekdatum tussen 3 en 31 maart op een vaarvakantie in Friesland (Drachten & Woudsend);

Hoe kun je boeken?

Wil jij profiteren van deze 20% vroege vogel deal op een vaarvakantie in maart 2023? Dan kun je eenvoudig zelf online boeken via onze online boekingstool. De korting wordt bij je aanvraag automatisch verrekend.

Wil je toch meer informatie ontvangen, wil je een afwijkende huurperiode boeken of heb je hulp nodig bij het online boeken? Neem dan eenvoudig contact met ons op via info@dedrait.com of via 0512 513276. Wij helpen je graag bij het maken van een passende offerte!

Klik hier voor ons aanbod!

Copyright © 2023 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, Müritz DE