5-rittenkaart sloep varen

Gezellig meerdere dagen sloep varen met vrienden of familie? Bestel dan nu een 5-rittenkaart voor de DrachtsterSloep.

DrachtsterSloep

De sloep is een stoere spiegelsloep en een opvallende verschijning op het water. Het ontwerp is geïnspireerd op de oude reddingssloepen uit de Hollandse Koopvaardij, waar vaareigenschappen, comfort en klassieke lijnen een belangrijke rol spelen. De eigenschappen van de DrachtsterSloep zijn als volgt:

 

De sloep is geschikt voor maximaal 12 personen. De afmetingen zijn 7.50 x 2.50 x 0.80 meter. De doorvaarthoogte bedraagt maximaal 1.40 meter. Met een motor van 20 pk beschikt de sloep tevens over een boegschroef, anker en tent. Voor afvaart ontvangt u van ons instructies aan boord en een boordtas met diverse waterkaarten.

SloepvarenSloepvaren

5 rittenkaart

Tegen betaling van € 450,- ontvangt u een 5 rittenkaart. Hiermee kunt u 5 keer een DrachtsterSloep huren voor een dag van 9.00 tot 17.00 uur (of zondag vanaf 10.00 uur). U betaalt dan in plaats van € 180,-, maar € 90,- per dag. De rittenkaart is zowel geldig in Drachten als Brandenburg.

 

 

Voor een dag varen wordt € 30,- extra kosten berekend voor brandstof en € 25 als servicekosten voor het vaarklaar maken. Tevens dient een waarborg van € 200 te worden voldaan. U kunt deze bedragen voor vertrek contant of per pin betalen.

 

De rittenkaart kan worden aangevraagd via het onderstaande contactformulier, daarna sturen wij u zo spoedig mogelijk de betalingsgegevens toe. Vervolgens ontvangt u na betaling bij uw eerste afvaart de rittenkaart. Deze is één jaar geldig vanaf de eerste afvaartdatum.

 

Voor de rittenkaart gelden de volgende voorwaarden:
– U dient de DrachtsterSloep van te voren te resereven;
– De 5-rittenkaart is één jaar geldig vanaf de eerste afvaart;
– Brandstof-, servicekosten en waarborg dienen voor vertrek per pin of contant te worden betaald;
– De algemene voorwaarden van Yachtcharter De Drait zijn van toepassing.