Airbnb Superhost

Airbnb superhost overnachten aan boord Friesland

Afgelopen jaar is Yachtcharter De Drait gestart met het aanbieden van overnachtingen aan boord van een motorjacht of houseboat aan de boulevard van de jachthaven. Deze zogenoemde Airbnb overnachtingen zijn vanaf het begin een groot succes. Dit is aan het einde van vorig jaar beloond met de erkenning van de beste gastvrijheid, oftewel het verkrijgen van de status Superhost. 

 

Deze status is een beloning voor de bijzondere ervaring die wij aan onze gasten door middel van een overnachting aan boord hebben aangeboden. Gedurende het eerste jaar zijn wij dan ook door onze gasten beoordeeld en om voor de status van Superhost in aanmerking te komen bij Airbnb wordt naar verschillende criteria gekeken. Zo moeten Superhosts beschikken over een beoordeling die niet lager ligt dan 4,8 van de 5 sterren. Daarnaast dienen minimaal tien overnachtingen van verschillende gasten plaats te vinden. Als laatste telde ook de snelle reactietijd van ons team op aanvraag en reserveringen mee in de beoordeling.

 

Overnachting bij De Drait

Overnachting aan boord

Overnachten aan boord van een motorjacht of houseboat in de jachthaven is een unieke beleving. Geniet van het water om u heen en de ondergaande zon op het achterdek of in de verwarmde salon. Op deze manier bieden wij het unieke vakantiegevoel op onze thuisbasis. Vergeet de dagelijkse sleur en ontspan bijvoorbeeld met een heerlijk drankje op het achterdek. Nodig vrienden of familie uit voor een gezellig gezelschapsspel. Aan boord zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals tuinmeubelen op het achterdek en een keuken om een heerlijk diner te bereiden. In de jachthaven is het mogelijk om fietsen te huren. Hierop fietst u eenvoudig naar de supermarkt (2km) of naar het centrum van Drachten (4km). Hier vindt u naast talrijke eetgelegenheden ook winkels, een schouwburg, bioscoop en zwembad.

Wilt u zelf eens overnachten aan boord? Vanaf maart 2019 starten wij weer met het aanbieden van overnachtingen aan boord.