Arrangement LF2018 Drachtster Sloep Cabin

Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 – Arrangement LF2018

 

Leeuwarden staat in 2018 in het teken van de culturele Hoofdstad. Tal van leuke, educatieve en bijzondere activiteiten staan gepland in Leeuwarden. Maar niet alleen in de hoofdstad zijn allerlei activiteiten te beleven, in heel Friesland worden vele activiteiten georganiseerd. En wat is er nu mooier om een bezoek aan de culturele hoofdstad te combineren met varen op de Friese wateren. Uw eigen unieke vervoersmiddel naar de culturele hoofdstad maakt het een bijzondere vakantie om niet snel te vergeten.

 

Combineer natuur en cultuur

Ontdek Leeuwarden Culturele Hoofdstad per boot. Vertrek vanuit Jachthaven De Drait richting de hoofdstad van Friesland. Binnen 4 uren varen bereikt u de hoofdstad. Maar het mooie aan de Friese wateren is dat u via tal van leuke dorpjes en steden ook de Friese hoofdstad kun bereiken. Bijvoorbeeld via Eernewoude, Grou, Akkrum, Wartena of Warga. Landelijk varen richting de culturele hoofdstad. Leg aan in het hart van het centrum, de Prinsentuin, en ga te voet verder richting de stad. U kunt heel Leeuwarden rondvaren en op diverse locaties aan de kade aanleggen. Vervolgens is het centrum op loopafstand te bereiken. Bezoek het Fries Museum met diverse wisselende tentoonstellingen en ’s avonds kunt u terecht in een van de vele restaurants die de stad te bieden heeft. Drink een drankje op het terras aan de stadsgracht en ervaar de sfeer van de stad.

 

Drachtster Sloep Cabin Arrangement 2018

Met dit arrangement combineert u de rust en vrijheid van het varen met het bruisende stadsleven van Leeuwarden. Een perfecte combinatie om een weekend of midweek er op uit te trekken als u van natuur, cultuur en avontuur houdt!


Aankomst en vertrek
:
Maandag 13.00 uur en terugkomst vrijdag 10.00 uur
Vrijdag 15.00 uur en terugkomst zondag 17.00 uur of maandag 09.00 uur

 

Inhoud Arrangement

Ontvangst met koffie/thee en Friese lekkernij in onze Captains Lounge

Overnacht op een luxe Drachtster Sloep Cabin

LF2018 evenementenkalender

2 Entreetickets voor het Fries Museum

 

Arrangementsprijs: € 475,00

Verder inclusief: vaarinstructies, waterkaarten, wateralmanak, gratis parkeergelegenheid, starterpakket, administratiekosten, brandstofkosten t.w.v. € 45 en eindschoonmaak t.w.v. € 35.

 

U kunt hier direct uw museumbezoek reserveren.
Stap 1: klik op deze link voor het checken van de beschikbaarheid
Stap 2: reserveer de gewenste datum en selecteer ‘ik heb al een kaartje’
Stap 3: print uw reserveringsbevestiging uit toon deze samen met de entreebewijzen in het Fries Museum. De entreebewijzen ontvangt u bij check-in.

 

Enthousiast geworden? Boek dan direct via [email protected]

 

Bekijk hier de beschikbaarheid van Drachtster Sloep Cabin – Drait 152

 

Tips tentoonstellingen Fries Museum:

 

Routesuggestie