Beach and Boat Leipzig

Beach and Boat Leipzig

Vanaf donderdag 28 februari t/m zondag 3 maart presenteert Yachtcharter De Drait Drachten en Brandenburg haar vloot op watersportbeurs Beach and Boat Leipzig. Op onze stand B5 in Hal 4 voorziet de heer Voss u graag van meer informatie over het huren van een motorjacht, budgetboot, sloep of houseboat. 

 

Wij zoeken graag naar een passende boot voor uw vaarvakantie in de regio Brandenburg (Duitsland) of Friesland (Nederland). Daarnaast wordt meer informatie gegeven over bezienswaardigheden en vaarroutes.

 

Naast het presenteren van de verhuurbrochure van 2019 biedt onze stand ook informatie over lopende aanbiedingenmaar ook over onze open dagen, schipperstrainingen en overvaarten. Tijdens deze beurs profiteert u van onze 5% beurskorting bij het maken van een aanbieding, optie of boeking. Ook kunt u bij ons terecht voor meer informatie over onze jachthaven, service en onderhoud, Drait Yachts en jachtbemiddeling.

 

Tijdens de beurs is de heer Voss bereikbaar via: 0049 (0) 3381 600 4590.

 

Regio Leipzig

In de regio Leipzig is watersport nieuw. De regio kenmerkt zich door zijn enorme meren, welke door bruinkoolwinning in de 20e eeuw zijn ontstaan. Deze meren lenen zich uitstekend voor de watersport. Vele inwoners hebben de watersport in dit gebied al ontdekt. Alleen is door de vestiging van nieuwe industrie, waaronder de auto-industrie, het inwoneraantal in deze regio toegenomen. Dit zorgt voor een groeiende belangstelling voor de watersport.

 

Vanuit Leipzig ligt onze verhuurbasis Brandenburg slechts op 150 kilometer afstand, waardoor inwoners van deze regio eenvoudig een weekendtrip kunnen maken.

Leipzig Beach & Boat 2019

 

Combineer een bezoek aan Beach & Boat Leipzig met de highlights van de stad, zoals Hauptbahnhof, Richard Wagner, Mendelsohn of volg een voetbalwedstrijd van RB Leipzig.

Mendelsohn Beach and Boat Leipzig 2019

 

Meer informatie over Beach and Boat:

Wilt u meer informatie over deze beurs in Leipzig? Bekijk dan hier de website.