Bezoek onze vaardagen

Wij nodigen je graag uit voor onze vaardagen! Kom gezellig langs op zaterdag 18 april 2020 tussen 11 en 17 uur in Drachten – Friesland of op zaterdag 25 april tussen 11 en 17 uur in Brandenburg – Berlijn.

Stap aan boord en ontdek de veelzijdige indeling en uitrusting. Onze ervaren schippers nemen je graag mee voor een proefvaart en laten je gerust zelf plaatsnemen achter het roer. Wil je graag meer vaarervaring opdoen? Geef je dan op voor de individuele schipperstraining van 2 uur voor € 90.

Tijdens deze gezellige dag maak je kennis met ons team en kun je onder het genot van een hapje en drankje je ervaringen delen met andere watersporters. Wij geven je graag tips over het plannen van een vaarroute en beantwoorden natuurlijk al je vragen over een vaarvakantie in zowel de regio Friesland als Brandenbrug.

Als afsluiting organiseren wij in Drachten een gezellige barbecue en kun je in Brandenburg aanschuiven voor het buffet. Wil je daarna niet naar huis rijden en liever blijven overnachten op een van onze motorjachten? Dat kan! De volgende ochtend serveren wij een heerlijk ontbijt in de Captains Lounge.

Klik op de button hieronder voor meer informatie, de prijzen en om je direct aan te melden.

Thema’s:

Proefvaren: Stap aan boord bij onze ervaren schippers en vaar mee met een van onze motorjachten, houseboats of sloepen. Als je wilt, kun je zelf ook even plaatsnemen achter het stuur.

Route plannen: Ben je er nog niet uit welke route je wilt varen? Of wil je tips om de perfecte route voor je vaargezelschap te plannen? Wij vertellen je graag onze tips en tricks om je op weg te helpen.

Vloot: Bekijk onze vloot en laat je verrassen door de vele indelingen en veelzijdige uitrusting. Voor ieder gezelschap bieden wij een passende boot. Daarnaast nodigen wij je in Drachten graag uit aan boord van de Bravoure 45 ‘Drait 74’*, die in 2020 te huur is in Drachten, en op de Doerak 850 ‘South Pacific‘, welke vanaf 15 mei te huur is in de regio Brandenburg-Berlijn. Stap in Brandenburg aan boord van de Delphia Escape 1150 ´Delphin’.* Nieuw in de vloot in 2020.

Schipperstraining: Heb je nog nooit met een motorboot gevaren en ben je nieuwsgierig hoe dit voelt? Of wil je graag alvast meer vaarervaring opdoen voor je komende vaarvakantie? Dan nemen onze schippers je graag mee aan boord voor een schipperstraining. Onder leiding van een van onze vaarinstructeurs leer je hoe je de boot op koers houdt, ga je diverse keren aanleggen en krijg je een kleine technische uitleg. Lees hier meer of meld je aan.

DrachtsterSloep: Onze DrachtsterSloep is ideaal voor dagtochten, maar met de kampeeruitvoering of CabinSloep kun je ook prima langer vertoeven op het water. Op onze vaardagen kun je meevaren met de DrachtsterSloep 750 in zowel Drachten als Brandenburg.

Watersport: Bekijk onze jachthaven en verkoophaven of kom langs voor een van onze andere activiteiten.

*Op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in Drachten!

In Drachten hebben wij het programma op zaterdag 18 april verder uitgebreid met een aantal nieuwe activiteiten:

Campi 300 – Nieuw in de vloot in Drachten!
Vanaf maandag 20 april 2020 bieden wij een nieuwe houseboat aan in de verhuurvloot van Drachten: Campi 300. Op de Vaardag kan deze de gehele dag worden bezichtigd aan de boulevard. Om 16:00 uur zal de Campi 300 gedoopt worden en aansluitend wordt haar nieuwe naam bekend gemaakt. Wil je ons helpen in de zoektocht naar een geschikte naam? Stuur dan jouw idee in (klik hier). De bedenker van de winnende naam ontvangt een waardebon t.w.v. € 150.

Naast de verhuur wordt de Campi 300 ook nieuw aangeboden. Heb je interesse in de aanschaf van een Campi? Kom dan op zaterdag 18 april vrijblijvend langs om deze te bezichtigen. Wij bieden ook de mogelijkheid om je aangekochte Campi 300 aan te bieden in het zogenoemde Buy and Charter concept van Yachtcharter De Drait: lees meer…

Palingrokerij: Op deze dag sluiten wij om 12 uur de rookoven met paling. Vanaf ongeveer 13.30 uur kun je dan naast onze Captains Lounge genieten van een heerlijk broodje met vers gerookte paling.

Yachtrental: Bezoek op deze dag onze partner Yachtrental, welke vier Friese motortjalken verhuurt vanuit Jachthaven De Drait. Op onze Vaardag wordt ook het 100-jarige bestaan van deze Friese Tjalk gevierd. Yachtrental vertelt je graag meer over een vaarvakantie met de motortjalk op de Friese Meren.

Ben je visliefhebber en op zoek naar een unieke visvakantie in Friesland? Breng dan op onze Vaardag zeker een bezoek aan onze partner Carp Boats Friesland. Vanuit Jachthaven De Drait verhuurt Carp Boats twee luxe karperboten, die voorzien zijn van alle gemakken voor een heerlijke visvakantie op het water.

Hulp nodig bij het plannen van de ideale route op je tablet of telefoon? Bezoek dan de stand van Waterkaarten.app, deze app bevat naast een overzicht van jachthavens ook informatie en openingstijden van de bruggen en sluizen.

Live muziek: In de avond wordt live muziek verzorgd door het muziekduo Annerieke & Guido.

Aanmelden:

Zien wij jou op zaterdag 18 april in Drachten of op zaterdag 25 april in Brandenburg (Duitsland)? Meld je dan kosteloos aan:

Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait (Friesland, Drachten)