Evenementen in 2020

In het jaar 2020 is Yachtcharter De Drait vertegenwoordigd op diverse watersportbeurzen. Daarnaast openen wij de deuren van onze charterlocaties in beide vaargebieden op onze vaardagen, die geheel in het teken van watersport staan. In onze beursstand en op onze vaardagen profiteer je van 5% evenementenkorting en andere unieke aanbiedingen. We informeren je natuurlijk graag over een vaarvakantie in onze vaargebieden, maar ook over onze producten en dienstverlening. Daarnaast staat de koffie natuurlijk voor je klaar. Tijdens onze schipperstraining maak je kennis met het varen met een motorjacht of kun je je bestaande ervaring uitbreiden.

Hieronder vind je meer informatie over onze activiteiten en evenementen in 2020. In het voorjaar van 2020 zullen wij nog meer evenementen plannen. Houd deze pagina in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste updates.

Beach and Boat Leipzig

Van 20 t/m 23 februari kun je ons op Beach and Boat in Leipzig bezoeken. Klik hier voor meer informatie.

Magdeboot Magdeburg

Bezoek onze stand op Magdeboot in Magdeburg tussen 13 en 15 maart. Klik hier voor meer informatie.

Vaardag bij Yachtcharter De Drait in Drachten

Op onze vaardag op zaterdag 18 april in Drachten-Friesland nodigen we je graag uit aan boord van een van onze motorjachten. Naast het bezichtigen van de vloot, kun je meevaren met onze ervaren schippers. Zij laten je gerust ook zelf even plaatsnemen achter het roer. Wil je graag meer vaarervaring opdoen? Geef je dan op voor de individuele schipperstraining van 2 uur voor € 90.

Tijdens deze dag vertellen we je graag meer over een vaarvakantie in zowel de regio Friesland als Brandenburg (Duitsland). De hele dag kun je genieten van een hapje en een drankje in onze Captains Lounge. Om de dag af te sluiten organiseren wij een gezellige barbecue en mocht je willen, dan kun je zelfs blijven slapen aan boord van een van onze motorjachten. Wil je meer weten of je aanmelden? Lees dan hier verder.

Vaardag bij Yachtcharter De Drait in Brandenburg

Op zaterdag 25 april verwelkomen wij je graag op onze charterlocatie in Brandeburg an der Havel. Stap aan boord bij onze ervaren schippers voor het maken van een proefvaart. Onze schippers vertellen je graag meer over het vaargebied, maar ook over hoe eenvoudig het is om ontspannen met een motorboot op vaarvakantie te gaan in deze regio. Daarnaast bieden wij zelfs routes en mogelijkheden indien je een motorjacht wilt huren zonder vaarbewijs. Wil je meer vaarervaring opdoen? Boek dan een individuele schipperstraining van 2 uur voor € 90. Na je vaartocht kun je ook hier genieten van een hapje en een drankje. Wil je meer weten of je aanmelden? Lees dan hier verder.

Schipperstraining in zowel Drachten als Brandenburg

Op zaterdag 9 mei organiseren wij zowel in Drachten als Brandenburg een schipperstraining. Deze training is niet alleen voor de beginnende schippers, maar ook voor schippers die hun ervaring willen uitbreiden. Onze ervaren schippers nemen je graag mee op een motorjacht en vertellen je meer over het rechtuit varen, manoeuvreren en de scheepstechniek. Door het uitvoeren van oefeningen in kleine groepjes, kun je zowel vaarervaring opdoen als van elkaar leren. Meer informatie over onze schipperstraining lees je hier.

Flottielje varen

Ga je met ons mee op Flottielje? Van 15 mei t/m 5 juni organiseert Yachtcharter De Drait een flottielje tocht door Nederland en België. Je kunt zowel met je eigen boot deelnemen als met een gehuurde boot bij Yachtcharter De Drait. Nieuwsgierig? Lees dan hier meer.

Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait (Friesland, Drachten)