Extra maatregelen

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

De komende periode zijn wij geopend tijdens onze reguliere openingstijden. Wel hanteren wij een aantal extra maatregelen, zoals deurbeleid en niet meer dan drie personen bij elkaar. Intern hebben wij maatregelen genomen, zoals beleid aangepast met betrekking tot sociale afstand, geen handen schudden, aangepaste bezetting, papieren handdoekjes en desinfecterende zeep.

We begrijpen dat de situatie per land en persoon verschillend is, bij wijzigingen houden we u op de hoogte. Hierbij volgen we advies op van het RIVM

Wat betekent dat bij De Drait?

Het kantoor is open tijdens reguliere openingstijden. Wij geven graag telefonisch of per e-mail antwoord op al uw vragen. Vooralsnog kunt u bij ons terecht voor boekingen, het vaarklaar maken van uw boot, takelen, service, ligplaatsen en andere afspraken. U kunt met ons contact opnemen voor het inplannen van werkzaamheden.

Wilt u langskomen? Houd dan de volgende punten in de gaten:

  • Indien u verschijnselen heeft van griep vragen wij u om thuis te blijven;
  • Graag langskomen op afspraak;
  • Sanitairgebouwen kunnen niet gebruikt worden;
  • Je mag naar je eigen boot en klussen aan je eigen boot als je het volgende in acht neemt;
  • Houd altijd 1,5m afstand;
  • Niet met meer dan 3 personen bij elkaar staan, dat geldt voor het gehele terrein;
  • Indien u komt inchecken vragen wij één persoon bij de balie te komen, voor de balie;
  • Wij geven de voorkeur aan betaling per pin;
  • Belt u bij aankomst in de haven of de boot klaar is, daarna kunt u direct aan boord gaan, een van onze medewerkers komt dan langs;
  • Zodra u service nodig heeft vragen wij u om afstand te houden van de medewerker die bij u aan boord komt.

Onze activiteiten op de jachthaven, jachtservice en yachtcharter blijven doorgaan met inachtneming van de extra maatregelen. Mocht u ergens vragen over hebben, kunt u bellen met +31(0) 512 513276 of mailen naar info@dedrait.com.

Informatie over onze vaardagen en schipperstraining

De recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben er voor gezorgd dat wij onze aankomende evenementen niet zullen laten doorgaan. Hierbij gaat het om de vaardagen in Drachten op zaterdag 18 april en in Brandenburg op zaterdag 25 april 2020. Eveneens zal de schipperstraining (dagcursus) in Drachten en Brandenburg op zaterdag 9 mei worden geannuleerd. Wij hopen op een later moment deze activiteiten alsnog te kunnen organiseren en zullen u hier ter zijner tijd over informeren. 

Informatie over onze Flottielje tocht

De recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben er voor gezorgd dat wij onze aankomende flottielje tocht van 15 mei t/m 5 juni niet zullen laten doorgaan. Wij hopen op een later moment alsnog een flottielje tocht te kunnen organiseren en zullen u hier ter zijner tijd over informeren. 

Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE