Uitbreiding vaargebieden: Yachtcharter De Drait Röbel/Müritz

Ontdek het land van de duizend meren

Vanaf het watersportseizoen 2022 is Yachtcharter De Drait gestart met het verhuren van Campi Houseboats vanuit Röbel/Müritz. Aankomend watersportseizoen zal de vloot uitgebreid worden met diverse motorjachten van De Drait. De Müritz in Mecklenburg-Voor-Pommeren is een van de bekendste meren van Duitsland. Het is niet voor niets al jaren een van de favoriete vakantiebestemmingen in eigen land. Dit komt omdat de natuur overweldigend is en het gebied vele plaatsen kent die uitnodigen om aan te leggen. Vanaf deze aanlegplaatsen kan heerlijk worden gegeten in een plaatselijk restaurant of kunnen diverse activiteiten ondernomen worden.

Op vakantie gaan met een boot is populair en het huren van een boot is populairder dan ooit. Heerlijk aan boord ontspannen met familie, vrienden of kennissen en de omgeving op een rustig tempo verkennen. Dit alles kan aan boord van een motorjacht, houseboat of sloep bij Yachtcharter De Drait. Met twee vestigingen in Friesland, zowel Drachten als Woudsend, en twee in Duitsland, zowel Brandenburg a.d. Havel als Röbel/Müritz, verhuurt De Drait meer dan 100 boten voor een onvergetelijke vaarvakantie.

Mecklenburg-Voor-Pommeren

Onze afvaartlocatie bevindt zich direct aan het grootste binnenmeer van Duitsland: de Müritz. Tijdens een korte vaartocht vaar je bijvoorbeeld naar Waren, een gezellige watersportplaats met diverse restaurants met uitzicht op de Müritz, Malchow en Plau am See. Onderweg kun je een heerlijke duik nemen in het helderblauwe water. Op zoek naar meer inspiratie voor het plannen van een vaarroute? Bekijk dan hier onze tips en vaarkaart. Meer over de regio Mecklenburg-Voor-Pommeren lees je hier.

Röbel/Müritz Rheinsberg

Yachtcharter De Drait Röbel

De jachthaven in Röbel is gezellig ingericht en vanuit hier worden onze houseboats en motorjachten verhuurd. Voor onze verhuurgasten zijn alle belangrijke voorzieningen aanwezig, zoals sanitair, parkeerplaatsen (tegen betaling), visverkoop, tankstation, waterhaspels en vuilwaterafzuigplaatsen. Ons charterteam heet je hartelijk welkom aan boord en zorgt voor een uitleg over het vaargebied. Daarnaast wordt indien gewenst samen met jou een proefvaart gemaakt. Beschik je niet over een vaarbewijs? Geen probleem! Al onze boten zijn zonder vaarbewijs te huur. Je hoeft alleen deel te nemen aan een Charterschein cursus.

Toevoeging vloot Röbel

Naast de Campi Houseboats verhuurt Yachtcharter De Drait vanaf het watersportseizoen 2023 ook enkele motorboten. Wil je meer informatie over de betreffende boot? Klik dan op de bootnaam. Hier vind je ook de actuele beschikbaarheid en de verhuurmogelijkheden.

Vacance 1200 Voyager‘  met 3 hutten voor 6+2 personen

Advantage 42 Drait 76 en Drait 80 met 3 hutten voor 6 personen

Renal 36 Drait 104met 3 hutten voor 6 personen

Reline 1150 Escapemet 2 hutten voor 4+2 personen

Safari Houseboat 10.50 Lady Lovemet 2 hutten voor 4+2 personen

Safari Houseboat 10.50 Sunshinemet 2 hutten voor 4 personen

Renal 40 Drait 48met 2 hutten voor 4 personen

Alexis 12 Alexis‘ met 2 hutten voor 4 personen

Renal 40 De Drait Müritz Alexis 12 Müritz

Meer informatie?

Kom je er niet uit of ben je op zoek naar meer informatie over het vaargebied Mecklenburg-Voor-Pommeren? Neem dan contact met ons op via contact@dedrait.com of via 0512 513276. Wij helpen je graag!

Copyright © 2023 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, Müritz DE