Uniek overnachten in Jachthaven De Drait in Drachten

Kies voor een verblijf in Friesland en boek een overnachting op een van de accommodaties in Jachthaven De Drait.

Friesland is een interessante bestemming. De zomertoeristen maken plaats voor nieuwe belangstellenden die genieten van de ruimte, de streek, de dorpen en de 11 steden.
Iedere regio heeft eigen specialiteiten, welke een bezoek meer dan waard zijn.

Je kunt natuurlijk ook op Jachthaven De Drait ontspannen, een boek lezen of alleen maar overnachten. Vanaf 15 november tot 15 maart kunnen de schepen niet meer uitvaren. De boten zijn ingericht voor het stilliggen in de haven en zijn aangesloten op de voorzieningen, zoals water, stroom en het vuilwatersysteem.

De accommodatie’s:
Campi Houseboten:
9.00 meter lang x 3.00 meter breed.
1 slaapkamer met 2 + 3 slaapplaatsen.
Heerlijke woonruimte met open keuken.
Comfortabele verwarming, douche en toilet.
Terras beneden en een dakterras.

Bunbo, Bungalowboten:
11.80 meter lang x 4.85 meter breed.
2 slaapkamers met 4 + 2 slaapplaatsen.
Woonkamer met open keuken.
Houtkachel.
Heerlijk beschut terras beneden.

Kosten:

Wil je overnachten op een van onze motorjachten of houseboats? Dan kan dat voor € 90 per nacht voor twee personen. Daarnaast berekenen wij eenmalig een bijdrage van € 35 voor de eindschoonmaak. Wil je met meer dan twee personen op een van onze boten overnachten? Dat kan! Voor € 45 per persoon per nacht. De kosten zijn inclusief beddengoed en handdoeken. Meer informatie is hier te vinden.

Combineer je overnachting met Carp Boats

Houd jij ervan om op vistocht te gaan? Combineer je overnachting dan met het huren van een visboot van Carp Boats Friesland. Hiermee kun je ontelbare, schitterende vislocaties bereiken. Wellicht haal je wel de vangst van jouw leven binnen.

Het huren van de boot kost € 100,- per dag (maximaal 2 personen) en de borg bedraagt € 125,-. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright © 2021 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE