Brochure Yachtcharter De Drait 2020

Voor de aankomende watersportbeurs Interboot in Friedrichshafen presenteren wij graag het Duitse magazine van Yachtcharter De Drait. De komende periode zullen wij nog werken aan het gereedmaken van Nederlandse versie. Wilt u alvast de Duitse versie bekijken? Klik dan op de onderstaande foto van de voorkant. Wilt u liever uw nieuwsgierigheid bewaren en de papieren versie thuis ontvangen? Vul dan dit aanvraagformulier in. Zodra wij de Nederlandse versie gereed hebben, sturen wij u deze per post toe.

 

De brochure bevat allerlei informatie over het huren van een boot in zowel Drachten – Friesland als Brandenburg-Berlijn. Gebruik de brochure voor het plannen van uw vaarvakantie langs de leukste bezienswaardigheden of doe inspiratie op voor een leuke vaarroute. Bent u beginnende schipper? Dan bieden wij naast een schipperstraining voor de beginnende schipper, ook diverse tips voor routes en aanleglocaties. Daarnaast bevat de brochure een compleet botenoverzicht van onze volledige vloot. Onze motorboten zijn geschikt voor 2 t/m 14 personen en zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Zo zijn ze ideaal voor een romantische vaartocht met zijn tweeën, maar ook voor familievakanties, groepsuitjes of bedrijfsuitjes. Wilt u het botenoverzicht online raadplegen? Dan vindt u hier het volledige vlootoverzicht.

 

Boot Mieten Friesland Broschüre

 

Heeft u specifieke vragen of wensen? Of wilt u liever een passende aanbieding voor een vaarvakantie in Friesland of Brandenburg-Berlijn ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Meer lezen van De Drait Yachting? Lees dan hier onze vorige magazines.