Meet and Greet

Meet & Greet Yachtcharter De Drait Drachten - Friesland

Naast het bezichtigen van de vloot en het maken van proefvaarten op zowel de open dag in Drachten als Brandenburg is het mogelijk om tijdens de open dag in Drachten deel te nemen aan een Meet & Greet. Via onderstaande aanmeldbutton kunt u zich hiervoor aanmelden.

 

Aanmelden

Routes Noord-Nederland

Aanvang: om 12.00 uur in de Captains Lounge

Meet & Greet Routes in Noord-Nederland

In deze Meet & Greet ontvangt u meer informatie over diverse routes in het vaargebied Noord-Nederland. Hierin komen verschillende vaarroutes voor zowel een weekend, midweek als week aan bod. Daarnaast ontvangt u informatie over highlights, de diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden in verschillende dorpen en steden. Met behulp van de waterkaart en digitale hulpmiddelen geeft onze havenmeester allerlei informatie over ons vaargebied. 

 

Varen in Brandenburg (Duitsland)

Aanvang: om 12.00 uur aan boord van De Drait 39 aan de verhuurbouldevard

Varen in Brandenburg

Aan boord van De Drait 39 wordt door de heer Voss, basisleider van Yachtcharter De Drait Brandenburg, informatie gegeven over het vaargebied Brandenburg-Berlin. In deze Meet & Greet komen de mooiste highlights, vaarroutes en aanleglocaties aan bod. Met behulp van waterkaarten en eventueel digitale hulpmiddelen worden zowel tips als weetjes over dit vaargebied met elkaar gedeeld. Wilt u zelf het vaargebied Brandenburg ontdekken? Op de open dag ontvangt u 10% korting op de huursom, wanneer u een motorjacht in 2019 in Brandenburg boekt. Lees hier meer.

 

Routes in Europa

Aanvang: om 14.00 uur in de Captains Lounge

Routes in Europa

Tijdens deze Meet & Greet wordt ingegaan op diverse Europese vaarroutes. Ideaal voor bootbezitters of iedereen die geïnteresseerd is in het varen buiten de landsgrenzen van Nederland en Duitsland. Deze Meet & Greet wordt gegeven door meneer Feenstra, die diverse vaarwegen in Europa met zijn Bravoure 40 heeft gevaren. Ieder jaar vaart de heer Feenstra naar een andere bestemming. Van Engeland, Noord-Duitsland en Denemarken tot Roemenië. Kom hier meer te weten over de diversiteit aan vaarwegen, aanlegmogelijkheden en de mooiste uitdagingen.

 

Schipperstraining

Aanvang: om 14.00 uur aan boord van De Drait 39 aan de verhuurboulevard. 

Schipperstraining Brandenburg Duitsland

Voor de schippers zonder of met weinig ervaring die graag de basisbeginselen van het varen met een motorjacht willen leren. Deze Meet & Greet bevat een introductie over de twee uur durende schipperstraining, welke wij voor afvaart aanbieden. Deze Meet & Greet vindt dan ook plaats aan boord van De Drait 39 aan de verhuurboulevard. Naast het geven van een introductie wordt ook het water op gegaan, waarbij een aantal manoeuvres geoefend kunnen worden. 

 

Vaartocht DrachtsterSloep

Aanvang: om 14.00 uur in het havengebouw

Op de open dag kunt u met een van onze schippers een vaartocht maken met de DrachtsterSloep. Leuk voor de watersporter die eens een dagtocht over de Friese wateren wil maken. De sloep beschikt over een eenvoudige bediening en is goed manoeuvreerbaar door de aanwezige boegschroef. Tevens is de sloep te boeken als KampeerSloep en SloepCabin. Wilt u zelf ervaren hoe eenvoudig en leuk het is om met de sloep te varen? Geef u dan op voor deze Meet & Greet.

 

Aanmelden

 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met meer informatie over de open dagen.