Evenementenkorting

Onze open dag is een dag boordevol activiteiten. Bekijk niet alleen onze veelzijdige vloot, maar ook onze jachthaven en jachtbemiddeling. Naast het maken van proefvaarten kunt u in Drachten ook deelnemen aan een van onze Meet & Greets, aan boord  overnachten, deelnemen aan de afsluitende barbecue of genieten van een hapje en een drankje in onze Captains Lounge. In Brandenburg vinden de gehele dag door diverse activiteiten plaats in onze partytent.

 

Op zowel onze open dag in Drachten als Brandenburg bieden wij diverse acties en aanbiedingen:

 

5% korting jaarligplaats*

Tot en met 6 april 2019 ontvangt u 5% korting op een jaarligplaats in onze jachthaven. Lees hier meer.

 

Eventkorting op uw volgende boeking*

Varen in Brandenburg

Tijdens de open dag in zowel Drachten als Brandenburg ontvangt u 5% eventkorting op een boeking van een motorboot in 2019 of 2020. Vanwege het 10-jarige jubileum van Yachtcharter De Drait ontvangt u vanaf zaterdag 6 t/m 13 april 10% korting op een boeking voor een motorjacht in 2019 in Brandenburg. Meer informatie vindt u hier.

 

Overnachten aan boord*

overnachting aan boord

Voor of na de open dag overnachten aan boord van een van onze motorjachten? Bekijk dan snel onze overnachtingspagina voor meer informatie.

 

Varen na de open dag*

Speciaal met de open dag bieden wij van zaterdag 6 april 16.00 uur of zondag 7 april 12.00 uur de mogelijkheid om te varen t/m vrijdag 12 april 09.00 uur voor het midweektarief. Vraag naar de mogelijkheden via [email protected]

 

Miniweek*

In 2019 een miniweek varen met een van onze motorjachten? Bekijk dan snel onze miniweekpagina met meer informatie over onze speciale aanbieding van afwijkende huurtijden.

Voorjaarsvaren*

Dit voorjaar genieten van de rust en ruimte op het water? Boek dan tussen 1 maart en 11 april een van onze motorjachten met 20% voorjaarskorting. Bekijk hier meer informatie.

 

Sloep varen*

Wilt u in 2019 een dag varen met onze DrachtsterSloep? Koop dan op onze open dag een voucher voor een dagtocht met onze DrachtsterSloep met 10% korting.

 

Actievoorwaarden Evenementenkorting:

* Onze kortingsacties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen;

* Korting wordt alleen gegeven op zaterdag 6 april, tenzij anders aangegeven.

 

Aanmelden open dag:

Via onderstaande aanmeldbutton is het mogelijk om u aan te melden voor onze open dag op zaterdag 6 april in Drachten.

 

Aanmelden

 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met meer informatie over de open dagen.