Extra bij huren Brandenburg

Bootvaren is de ultieme vakantie in het prachtige vaargebied Brandenburg. Om uw vaarvakantie nog comfortabeler en/of leuker te maken, kunt u de volgende zaken extra bij huren. Wat dacht u ervan om onderweg de kleine vaartjes te ontdekken per bijboot of kano? Kiest u voor gemak en bestelt u beddengoed, zodat u bedden al opgemaakt zijn als u aan boord komt? Of wilt u ook actief zijn tijdens de vakantie en gaat u vanaf de wal verder te fiets? Dus een fiets, visvergunning of beddengoed, dit kunt u bij uw boeking extra bijboeken. Bekijk hieronder de complete lijst en kies de extra’s die bij u passen.

 

Extra bij huren Brandenburg Extra bij huren Brandenburg Extra bij huren BrandenburgExtra bij huren Brandenburg

Extra bij huren Brandenburg

Fiets: ( € 5 per dag, € 30 per week)Fiets met versnellingen geschikt voor zowel dames als heren. De fietsen zijn gemakkelijk mee te brengen aan boord en heel handig om van uw aanleglocatie de omgeving te verkennen en de stad of het dorp te bereiken.
Afkoop eigen risico: ( € 95)Als u deze verzekering afsluit dan bent u verzekerd tegen schade die tijdens uw vakantie gevaren wordt. U ontvangt te allen tijde uw eigen risico ter hoogte van de waarborg terug. Bij afsluiting van de verzekering dient de waarborgsom echter nog wel voldaan te worden. Afkoop eigen risico geldt niet bij varen in Zone 2 gebieden (zoals bijvoorbeeld Waddenzee, IJsselmeer, Markermeer etc).
Annuleringsfonds (5% van huursom)Bij Yachtcharter De Drait kunt u deelnemen aan het annuleringsfonds. Vanaf het moment van boeken heeft u 7 dagen de tijd om te besluiten of u deelneemt aan ons annuleringsfonds.
Huisdier: ( € 30)Uw trouwe viervoeter is van harte welkom aan boord van onze jachten.
Parkeren (€ 3,50 per dag)Op het terrein kunt u betaald parkeren.
Charterschein ( € 45)Op sommige rivieren is geen vaarbewijs nodig, maar dient u wel in het bezit te zijn van een Charterschein. Deze kunt u bij ons behalen na een korte cursus, zowel theoretisch als praktisch gedeelte wordt behandeld. Hierna bent u in het bezit van de Charterschein en is geldig gedurende de hele huurperiode.
Beddengoed ( €12 p.p.)Hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop (hoofdkussens en dekbedden zijn standaard aan boord)
Schipperstraining (€ 90)Schipperstraining op gehuurde boot. Minimaal 2 uren. Kosten voor een extra uur schipperstraining bedragen € 45 per uur.