Informatie over onze Flottielje tocht

Beste watersporter,

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

Naast dat wij de komende periode geopend zijn tijdens onze reguliere openingstijden, hanteren wij een aantal extra maatregelen. Bekijk hier de pagina met meer informatie. Wij begrijpen dat de situatie per persoon en per land verschillend is en bij wijzigingen houden wij u op de hoogte. Wij volgen hierin het advies van het RIVM. 

Informatie over onze Flottielje tocht

De recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben er voor gezorgd dat wij onze aankomende flottielje tocht van 15 mei t/m 5 juni niet zullen laten doorgaan. Wij hopen op een later moment alsnog een flottielje tocht te kunnen organiseren en zullen u hier ter zijner tijd over informeren. 

Onze activiteiten op de jachthaven, de jachtservice en yachtcharter blijven doorgaan met inachtneming van de extra maatregelen. Mocht u ergens vragen over hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via +31(0) 512 513276 of mailen naar info@dedrait.com.

Blijf gezond! 

Met vriendelijke groet,

Familie Bloemhoff
Team De Drait

Copyright © 2021 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE