Groot onderhoud stalen motorjachten

Onderhoud aan Safari Houseboat voor vaarseizoen 2019

Stalen jachten zijn bij uitstek geschikt voor het varen op binnenwateren. Dit door zijn stabiliteit en bijzondere vaareigenschappen. Door middel van computerprogramma’s worden bestaande modellen verder ontwikkeld met verbeterde vaarcondities en minder brandstofverbruik.

 

Yachtcharter De Drait verzorgt dit jaar weer groot onderhoud aan de eigen vloot van zowel de vaargebieden Friesland als Brandenburg. Hierbij plegen wij het volgende onderhoud:

 

Sterling: De buitenkant wordt voorzien van een volledig nieuwe laklaag. Na het schuren van de romp wordt deze voorzien van een primer en plamuur en daarna volledig geschilderd.

 

Discovery: De gehele buitenkant van deze boot wordt opnieuw gespoten. Roestplekken worden weggeslepen en vervolgens wordt de gehele boot geschuurd en afgelakt. Na deze refit kan deze Fly Bridge weer jaren mee.

 

Lady Love: Deze Safari Houseboat wordt net als zijn dubbelgangers de Queen en Sunshine voorzien van een witte romp en grijze biezen.

 

Surrender: Krijgt een nieuwe RVS-uitlaatkoker en de romp wordt overgeschilderd.

 

Drait 33: Van deze Renal wordt de romp licht opgeschuurd en afgelakt. Verder verkeert deze boot in topconditie.

 

Blueflower: Deze wordt aan zowel bakboord als stuurboordzijde compleet bijgewerkt. De gehele romp wordt licht opgeschuurd en vervolgens gerold.

 

Ons team werkt doorlopend aan complete refits en divers schilderwerk. Onze medewerkers tonen u graag het resultaat of geven u uitleg over efficiënt onderhoud aan stalen jachten. Houd uw boot in topconditie. Dit verhoogt uw vaarplezier en zorgt voor meerwaarde van uw boot. Meer informatie: Jachtschilderen

Onderhoud Discovery gereed voor seizoen 2019  Onderhoud 2019 aan Blueflower  Afspuiten onderwaterschip onderhoud voor seizoen 2019