Jubileum Brandenburg

Jubileum Yachtcharter De Drait Brandenburg

Het jaar 2019 is een bijzonder jaar voor Yachtcharter De Drait in Brandenburg. Dit is namelijk het jaar van het tienjarige jubileum. Zowel op de open dag in Brandenburg als in Drachten wordt dit jubileum gevierd. Op zaterdag 6 april brengen wij om 16.00 uur in de Captains Lounge in Drachten een toast uit op dit jubileum. Eveneens brengen wij op zaterdag 13 april op de jachthaven in Brandenburg graag een toast met u uit om 16.00 uur.

 

Vaargebied Brandenburg

Elk jaar wordt de verhuurvloot van Yachtcharter De Drait Brandenburg op eigen kiel overgevaren. In het voorjaar van Drachten naar Brandenburg en in het najaar andersom. Gedurende de winterperiode wordt de verhuurvloot in Drachten na een grondige inspectie weer in topconditie gebracht. De overtocht wordt gemaakt door zowel enthousiaste als avontuurlijke watersporters. Door deze bijzondere ervaring leren zij beide vaargebieden kennen. Lees hier meer over onze overvaarten.

Jubileumactie

Tussen de beide open dagen, van 6 t/m 13 april, ontvangt u dan ook 10% korting op een boeking in Brandenburg in het jaar 2019.

 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met meer informatie over de open dagen.