Last minute korting: 30% korting

Spontaan zin in een uitje? Boek dan last minute een boot bij Yachtcharter De Drait in Drachten (Friesland) of in Brandenburg (Berlijn) en profiteer van onze 30% last minute korting op de huursom.

Het mag weer! Een boot huren voor een vaarvakantie met je familie, vrienden of collega’s, maar dan natuurlijk wel met inachtneming van de extra maatregelen.

Op korte termijn zin om er op uit te gaan en zie je jezelf al heerlijk dobberen op een Doerak, houseboat of motorboot op de Friese Meren of in het Brandenburgse Merengebied? Profiteer dan van onze last minute korting t/m 6 juli.

Zowel Friesland als de regio Brandenburg-Berlijn lenen zich uitstekend om vanaf het water verkend te worden. Beide gebieden kennen vele aanlegmogelijkheden in de natuur om bijvoorbeeld te fietsen, zwemmen, vissen, kanoën of te SUPPEN. Ideaal voor de sportieveling. Maar ook de watersporter die op zoek is naar ontspanning kan bijvoorbeeld genieten van een maaltijd op het achterdek of zonnen op het voordek. Een vaarvakantie is namelijk leuk voor iedereen!

Met welke maatregelen dien ik rekening te houden?

Begin juli is het nog relatief rustig op het water, waardoor deze periode zich ideaal leent voor een spontaan uitje. Op onze pagina ‘Extra maatregelen‘ informeren wij je graag over de actuele situatie in onze vaargebieden en de maatregelen op locatie. Heb je nog vragen of specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op via info@dedrait.com of via +31 (0) 512513276 of via brandenburg@dedrait.com of +49 (0) 3381604590 als je een boot wilt huren in het vaargebied Brandenburg (Duitsland).

Beschikbaarheid en online boeken:

Voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden kun je onze boekingskalender raadplegen of de ‘Zoek en boekfunctie‘ gebruiken. Natuurlijk kun je je aanvraag ook mailen naar info@dedrait.com of telefonisch contact opnemen via +31 (0) 512513276. Wij helpen je graag!

Voorwaarden last minute korting:

  • Deze actie is geldig op alle vaarvakanties met een vertrekdatum t/m 6 juli 2020;
  • De 30% korting is alleen geldig op een nieuwe boeking;
  • Korting geldt zowel op een vaarvakantie in Drachten (Friesland) als in Brandenburg (Berlijn);
  • De 30% korting geldt alleen voor onze standaard huurperiodes en niet voor dagverhuur, meerdere dagen en afwijkende huurperioden;
  • Deze korting is niet geldig op de DrachtsterSloep, DrachtsterSloep Cabin, DrachtsterSloep Elektro, Drait Vlet E en de Drachtster Kampeersloep;
  • Deze korting is niet geldig, wanneer een andere kortingsactie of aanbiedingsprijs van toepassing is.
Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE
/* */