Magazine De Drait

Het nieuwe Drait Magazine 2019 is in ontwikkeling en binnenkort beschikbaar, maar u kunt deze nu alvast aanvragen! Vul onderstaande formulier in om het Magazine per post te ontvangen (verwachting oktober 2018).

Bekijk hieronder de online versie van het Magazine De Drait 2018 (binnenkort zal Magazine 2019 gepubliceerd worden). Deze verhuurbrochure voor 2019 bevat allerlei informatie over bezienswaardigheden in de twee vaargebieden, namelijk Brandenburg en Friesland. Naast routes en highlights wordt ook informatie gegeven over de vloot. De luxe vloot is gevarieerd en bestaat naast motorjachten ook uit sloepen, houseboaten, budget boten en bungalowboten. Bekijk hier de vloot van Yachtcharter De Drait.

 

Boekt u voor 2019 dan ontvangt u 5% vroegboekkorting. U ontvangt vroegboekkorting tot 31.12.2018.

 

Wilt u het magazine liever op papier ontvangen? Vul dan hieronder het contactformulier in. Het magazine wordt dan per post toegestuurd. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op. Wij sturen u dan een passend aanbod toe. Meer lezen van De Drait Yachting? Lees dan hier onze vorige magazines.

Aanvraag Magazine De Drait 2019:

Wilt u een magazine aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.