Nazomeren

Geniet van de najaarszon deze herfst

De komende weken zijn de temperaturen nog heerlijk om op het water te vertoeven. De najaarszon zorgt nog voor heerlijke warme dagen en avonden. Naast dat de jachthavens nog geopend zijn worden ook bruggen en sluizen volop bediend. Hierdoor zijn verscheidene vaarroutes mogelijk! Geniet deze nazomer en herfst van de langzaam veranderende natuur, rust en ruimte op het water en nog enkele andere voordelen van varen in het najaar:

  • Op het water is het vaak heerlijk rustig en heb je alle ruimte;
  • Zowel jachthavens als bruggen en sluizen zijn gewoon geopend;
  • Volop aanlegplaatsen in de vrije natuur, dorpen en steden;
  • Lagere tarieven dan in het hoogseizoen;
  • Vaargarantie van Yachtcharter De Drait.

De vloot van Yachtcharter De Drait bestaat uit meer dan 80 boten, welke allemaal geschikt zijn voor een vaartocht in het najaar.

Wil je zelf nog heerlijk op het water genieten van het mooie weer dit najaar? Of ben je op zoek naar een leuk uitje voor de aankomende herfstvakantie? Bekijk dan onze mogelijkheden voor deze herfst. Gebruik onze ‘zoek en boek functie‘ of bekijk de boekingskalender voor de mogelijkheden.

Ben je dit najaar slechts een paar dagen beschikbaar of wil je een afwijkende periode varen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden via info@dedrait.com of 0512513276.

Vaargarantie

Wil je dit naseizoen een boot huren, maar ben je nog niet zeker of je vaartocht vanwege de veranderende coronasituatie door kan gaan? Maak dan gebruik van onze vaargarantie, zodat je je vaarvakantie kosteloos kunt omboeken naar een later moment in 2020 of 2021.

Hoe werkt het?

Je kiest een boot uit de vloot van Yachtcharter De Drait in Drachten (Friesland) of Brandenburg (Duitsland). Deze is eenvoudig te boeken via onze boekingskalender of via de ‘zoek en boek functie‘. Ook kun je je aanvraag eenvoudig telefonisch of per e-mail stellen. Wanneer je dit najaar nog een vaarvakantie boekt, vragen wij slechts een aanbetaling van 15%.

Kan jouw vaarvakantie vanwege het coronavirus niet doorgaan? Dan is het mogelijk deze kosteloos te verplaatsen naar een andere periode in 2020 of 2021. Dit is zelfs mogelijk tot 1 dag voor afvaart.

Vragen?

Heb je nog vragen over de beschikbaarheid van een van onze boten of de coronasituatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@dedrait.com of 0512513276.

Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE
/* */