Open dag

Op zaterdag 6 april en op zaterdag 13 april staan onze jaarlijkse open dagen weer voor de deur.

 

Zaterdag 6 april in Drachten (Friesland)

 

Zaterdag 13 april in Brandenburg a.d. Havel (Duitsland)

 

open dag Yachtcharter De Drait Brandenburg Drachten

Programma open dag

Op onze open dagen nodigen wij alle enthousiaste watersporters, maar ook beginnende watersporters, uit. Ook dit jaar hebben wij weer een interessant programma samengesteld, welke voor iedereen interessant is. Maar bovenal ook leerzaam en gezellig.

 

Neem een voorproefje van het aankomende watersportseizoen en kom alvast in de stemming voor de aanstaande vaarvakantie. Door middel van proefvaarten kan een indruk worden verkregen van het varen met een motorjacht, houseboat of sloep. Niet alleen leuk voor beginners, maar ook voor de gevorderde watersporters. Tijdens deze proefvaarten vertellen onze schippers graag meer over het varen, maar ook over de mogelijkheden die Friesland of Brandenburg-Berlin als watersportprovincie te bieden heeft.

 

Deel uw ervaringen onder het genot van een hapje en drankje in de Captains Lounge in Drachten of in de partytent in Brandenburg. Naast het serveren van een lunch, staat koffie en thee de gehele dag voor uw klaar.

 

Om 16.00 uur brengen wij in zowel Drachten als Brandenburg een toast uit op het tienjarige jubileum van Yachtcharter De Drait Brandenburg.

 

Volg ons op Facebook, om kleine updates over de open dagen te ontvangen. 

Activiteiten

Op onze open dagen worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo is het mogelijk om de veelzijdige vloot te bekijken, kunnen diverse proefvaarten worden gemaakt en gelden er diverse acties en aanbiedingen. In Drachten organiseren wij tevens diverse Meet & Greets, is het mogelijk te overnachten aan boord en deel te nemen aan onze afsluitende barbecue. Ook kunt u een wandeling maken over de vernieuwde jachthaven en de verkoophaven bekijken. Klik hieronder op het betreffende blok voor meer informatie over de activiteiten of acties in zowel Drachten als Brandenburg.

 

 

 

Aanmelden open dag Drachten

Via onderstaande button is het mogelijk om u aan te melden voor de open dag in Drachten. Ook kunt u hier uw overnachting reserveren en u aanmelden voor onze Meet & Greets. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Aanmelden