Open dag Drachten

Overnachting aan boord

Op zaterdag 6 april 2019 organiseert Yachtcharter De Drait haar jaarlijkse open dag op de jachthaven in Drachten. Hier is het mogelijk om de veelzijdige vloot, bestaande uit motorboten, budgetboten, sloepen en houseboats te bekijken. Tevens is het mogelijk om proefvaarten te maken met diverse motorboten. Wij voorzien u graag van informatie over onze vaargebieden Friesland en Brandenburg. Zo informeren wij u graag over routes, highlights en evenementen. Kom proefpeddelen met onze kano’s en SUP-boards of loop een rondje over de reeds vernieuwde jachthaven. In onze Captains Lounge serveren wij naast koffie, thee en frisdrank ook diverse lekkernijen. Lees hier meer over onze open dagen in zowel Drachten als Brandenburg.

Adres open dag Drachten

Het bezoekadres van de open dag in Drachten is Buitenstvallaat 2. Klik dan hier om direct uw route naar onze jachthaven te plannen.

 

Aanmelden:

Via onderstaande button is het mogelijk om u aan te melden voor de open dag in Drachten. Ook kunt u hier uw overnachting reserveren en u aanmelden voor onze Meet & Greets. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

[maxbutton id=”1″]