Overnachting aan boord

Beleef een unieke overnachting in Friesland 

 

Unieke overnachting in Friesland  Unieke overnachting in Friesland  Unieke overnachting in Friesland 

Personen: maximaal 8 | Hutten: maximaal 4 | Badkamers: Maximaal 2

 

Kom overnachten aan boord van een van onze luxe motorjachten of houseboats. Overnachting is mogelijk aan boord van zowel een 2, 4, 6 als 8 persoons motorjacht, welke zich aan de boulevard van Jachthaven De Drait bevindt. Hier kunt u vanuit de salon of vanaf het achterdek genieten van het uitzicht op zowel de nieuwe Drait als het Gaastereiland.

De ruimte

Elke boot beschikt over 1 t/m 4 hutten en afhankelijk van de indeling over twee eenpersoonsbedden, een stapelbed of een tweepersoonsbed per hut. Ook bevinden zich aan boord één of meerdere douche- of toiletruimtes, een keuken, een ruime salon en een achterdek met tuinmeubelen of vaste zitgelegenheid.

 

In de keuken bevindt zich een kookplaat (elektrisch of gas), een koelkast, koffiezetapparaat, servies en kookgerei. Op een aantal boten bevindt zich tevens een magnetron of oven. Op de jachthaven is een gemeenschappelijke sanitair ruimte aanwezig, waar tegen betaling gebruik kan worden gemaakt van een zowel een wasmachine als wasdroger.

 

De groenrijke omgeving leent zich uitstekend voor zowel wandel-, fiets-, kano- als vaartochten. Op de jachthaven bestaat de mogelijkheid voor het huren van fietsen, motorjachten, sloepen, kano’s en SUP-boards.

 

Breng een bezoek aan de Friese hoofdstad Leeuwarden slechts 30 kilometer afstand. Ook bestaat de mogelijkheid te genieten van een heerlijke dag op het Friese water met een van onze sloepen of motorjachten. Een volledig overzicht van onze vloot vindt u hier. Ook het centrum van Drachten bevindt zich op fietsafstand. Hier vindt u o.a. diverse winkels, schouwburg De Lawei, een bioscoop, Museum Dr8888 en diverse eetgelegenheden. Meer informatie over de omgeving vindt u hier

Voorzieningen jachthaven

Slaapkamerindeling

Elke boot heeft maximaal vier hutten met acht bedden. Dit kan een stapelbed, een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden zijn. Er zijn ook boten met vier slaapplaatsen per hut.  

 

Inchecken is mogelijk na drie uur en uitchecken dient voor tien uur op de vertrekdag plaats te vinden. Aan boord mag niet worden gerookt. Tevens mogen er geen feesten of evenementen georganiseerd worden.

 

Kosten: € 45,- per persoon per nacht. De prijs is inclusief beddengoed en handdoeken. De bedden worden niet standaard opgemaakt. Tevens bedragen de schoonmaakkosten per verblijf € 35,-.

 

Na uw overnachting gebruik maken van het ontbijtbuffet? De kosten hiervoor bedragen € 10,- per persoon. Het ontbijt vindt plaats in onze Captains Lounge. Op deze pagina (Watersportontbijt) vindt u meer informatie over het ontbijt. Hier kunt u zich ook aanmelden en speciale wensen aangeven. 

 

Overnachting reserveren

Het is niet mogelijk de overnachting aan boord online te reserveren. Vraag naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid via info@dedrait.com of 0512-513276. Vergeet dan niet het aantal personen en de data te vermelden.