Schippertraining

Schippertraining

Maak kennis met het varen op een jacht tijdens de schippertraining van Yachtcharter De Drait.

De training wordt speciaal gegeven voor schippers die geen of weinig ervaring hebben met het varen op een motorjacht. Ook zijn ervaren schippers welkom om hun vaardigheden te oefenen.

Over de schippertraining:

U krijgt op deze dag eerst uitleg en praktische tips van onze havenmeester. Daarna gaat u met een van onze instructeurs het water op om te oefenen met o.a. aanleggen, wenden in smal vaarwater en het in de praktijk brengen van het schroefeffect. Op verzoek zijn speciale oefeningen mogelijk.

 

 

SchippertrainingDe training duurt van 9 – 17 uur, waarbij tussen de middag een kleine lunch plaatsvindt. Hier is het mogelijk om ervaringen uit te wisselen. Als de training is afgelopen ontvangt iedereen die de training heeft gevolgd een oorkonde.

De kosten voor deze training inclusief lunch zijn € 75 per persoon. U mag iemand meenemen naar de training. Voor € 15,- kunnen zij aanschuiven bij de lunch. Zou u dit dan bij de opmerkingen aan willen geven?

 

De eerstvolgende schippertraining staat gepland op zaterdag 28 april 2018in Drachten. Toch liever een training in Brandenburg volgen? Op zaterdag 28 april wordt de schipperstraining in Brandenburg georganiseerd.

Wilt u zich aanmelden voor een van deze schippertrainingen, dan kan dat via info@dedrait.com