Sloep huren in Friesland

Yachtcharter De Drait in Drachten verhuurt diverse sloepen voor een dag (van maandag t/m zaterdag van 9 – 17 uur en zondag van 10 – 17 uur), maar ook voor een weekend, midweek of langer. Zo heeft u de keuze uit een gewone sloep, elektrische sloep, maar kunt u ook kiezen uit een sloep om op te overnachten, de Kampeersloep. Verken vanuit Drachten de Friese wateren en de prachtige natuur. Op minder dan een uur varen ligt het Nationaal Park De Alde Feanen. Hier kunt u heerlijk rondvaren en genieten van de weilanden, smalle vaartjes en bossen. In het natuurgebied zijn diverse plaatsen om eenvoudig aan te leggen om bijvoorbeeld een duik te nemen of te picknicken. Daarnaast kunt u ook eenvoudig onderweg aanleggen bij één van de vele terrassen aan het water. Voor meer informatie en vaarroutes kunt u deze pagina raadplegen.

 

Op zoek naar een sportievere activiteit? Dan bieden wij volop mogelijkheden. Zo verhuren wij naast kano’s ook een Randmeer en Valk, SUP-boards of een klein motorbootje.

 

Hieronder vindt u meer informatie en de prijzen voor het huren van een sloep, kano, zeilboot, SUP-board of fiets.

 

Sloepen

Bekijk voor langere of afwijkende huurperiodes onze prijslijst. Bent u geïnteresseerd in meerdere dagen sloepvaren? Profiteer dan van onze 5-rittenkaart. Klik hier voor meer informatie.

 


Sloep huren in Friesland

Drachtster Sloep 750

Deze luxe spiegelsloep heeft een lengte van 7.50 meter en is geschikt voor maximaal 12 personen. De sloep heeft comfortabele zitgelegenheid en is uitgerust met een inklapbare dektent. Mede door de boegschroef is het eenvoudig om de sloep te besturen.

 

Huursom per dag€ 180

Bijdrage brandstof: € 30

Bijdrage vaarklaar maken: € 25

 

Meer informatie of direct boeken: Klik hier.

 


Sloep huren in FrieslandDrachtster Sloep 750 Elektro

Deze luxe spiegelsloep heeft een lengte van 7.50 meter, is geschikt voor maximaal 12 personen en beschikt over een elektromotor, waarmee 6-8 uur (afhankelijk van snelheid) gevaren kan worden. De sloep kent een comfortabele zitgelegenheid en is uitgerust met een inklapbare dektent. Door de boegschroef is het eenvoudig om de sloep te besturen.

 

Huursom per dag: € 180

Bijdrage elektro: € 20

Bijdrage vaarklaar maken: € 25

 

Meer informatie of direct boeken: Klik hier.

 


Kampeersloep huren FrieslandDrachtster KampeerSloep

Deze luxe spiegelsloep heeft een lengte van 7.50 meter, is geschikt voor maximaal 12 personen en beschikt over een koelkast en een toilet in de voorpunt. Tevens is de voorpunt om te bouwen tot een tweepersoonsbed, waardoor u op deze sloep eenvoudig kunt overnachten. Door de boegschroef is het eenvoudig om de sloep te besturen.

 

Huursom per dag: € 210

Bijdrage brandstof: € 30

Bijdrage vaarklaar maken: € 25

 

Meer informatie of direct boeken: Klik hier.


kano huren Friesland

Kano/SUP-Board

Sportief het water op? Reserveer dan een van onze kano’s:

 

1 persoons: € 20 per dag | € 45 weekend/midweek | € 90 per week

2 persoons: € 25 per dag | € 60 weekend/midweek | € 100 per week

Canadese kano: € 30 per dag | € 70 weekend/midweek | € 110 per week

SUP-Board: € 20 per dag | € 45 weekend/midweek | € 90 per week

 

Waarborg: € 25

 


Verhuur van Valk en Randmeer

Randmeer/Valk

De Randmeer en Valk kunnen per dag worden gehuurd.

 

In het laagseizoen (april, mei, juni, september en oktober): € 65 per dag

In het hoogseizoen (juli en augustus): € 75 per dag

 

Waarborg: € 200

Brandstofkosten: worden naar verbruik berekend.

 


Verhuur van kleine boten

Motorbootjes

Yachtcharter De Drait biedt twee soorten motorbootjes met buitenboordmotor. De 4 pk variant beschikt over besturing aan de buitenboordmotor en de 9.9 pk beschikt over een stuurconsole. Deze bootjes zijn geschikt om een kleine ronde te varen in de buurt van de haven of ideaal om mee te nemen bij de huur van een motorjacht.

 

De kosten zijn als volgt:

Bijboot 4 pk € 50 per dag | € 90 2 dagen | € 130 3 dagen | € 175 per week | Benzine: € 20

Console bijboot 9.9. pk € 90 per dag | € 175 2 dagen | € 260 3 dagen | € 345 per week | Benzine € 30

 

De waarborg bedraagt € 100


Fiets huren Drachten

Fiets

Op zoek naar het huren van een fiets voor een dag, meerdere dagen of een week? Bij Jachthaven De Drait kunt u een fiets huren voor € 5 per dag en € 30 per week. De waarborg voor een fiets bedraagt € 25.

 

 

 

 

 

 


Meer informatie:

Voor meer informatie of voor het maken van een reservering kunt u het onderstaande formulier invullen of contact opnemen via info@dedrait.com of 0512 – 513276.