Over ons: Team Yachtcharter De Drait

Team Yachtcharter De Drait

Yachtcharter De drait verhuurt in Friesland al meer dan 35 jaar boten en ontvangt gasten met meer dan 25 jaar ervaring. De vele jaarlijks terugkerende watersporters genieten van de vaarvakantie en vertrouwen op de service van De Drait. Sinds 2008 is de vestiging in Brandenburg geopend. Ondertussen is Yachtcharter De Drait met haar boten ook een vast onderdeel van de Brandenburgse watersport. Net als Friesland, is de omgeving Brandenburg en Berlijn een schitterende paradijselijke omgeving voor een unieke vaarvakantie met veel natuur en cultuur. Bij De Drait wordt veel waarde gehecht aan de gasttevredenheid. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan service tijdens het boekingsproces, maar ook voor afvaart, onderweg en bij terugkomst.

 

Het Nederlands en Duitse team van De Drait stellen alles in het werk om de ultieme vaarbeleving te creëren. Met een gezamelijke vloot van 60 jachten van 2 tot en met 14 personen is er voor iedereen een passend aanbod. Yachtcharter De Drait biedt haar verhuurvloot aan in de mooiste vaargebieden van Europa en maakt gebruik van het internationale vaarwegennet van Europa. Een unieke belevenis die Yachtcharter De Drait biedt is om grensoverschrijdend te varen van onze ene basis Jachthaven De Drait naar Yachtcharter De Drait Berlijn-Brandenburg of v.v.

 

De Drait is constant op zoek naar vernieuwing. Wij nodigen u graag uit aan boord!

 

Team Yachtcharter De Drait.

Jachthaven De Drait

Naast onze Yachtcharter zijn wij op meerdere vlakken actief in de watersport. Onze  passie voor watersport gaat verder. Ook gasten met een eigen boot faciliteren wij op allerlei manier. Een ligplaats, service en onderhoud aan uw boot of uw boot in de winterstalling? Bij Jachthaven De Drait kunt u hiervoor perfect terrecht.

Drait Yachts

Bent u na een aantal keren een boot huren helemaal verkocht aan het bootvaren en wilt u investeren in een eigen boot? Wij kunnen u ook adviseren bij de koop van een boot. Zo hebben wij diverse nieuwe- en tweedehands boten te koop. Een kijkje nemen aan boord van een van onze jachten? Dit kan, bekijk het actuele aanbod hier en neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wellicht is Buy and Charter iets voor u? Bekijk snel welke voordelen dit voor u kan hebben.