Vaargarantie tot en met 31/01/2021

Onze vaargarantie is verlengd! Boek nu je vaarvakantie voor 2021 en profiteer van onze vaargarantie!

Een vakantie onzeker? Bij Yachtcharter De Drait niet! Omdat de voorpret van een vaarvakantie minstens net zo leuk is als de vakantie zelf, bieden wij een flexibel omboekingsbeleid voor iedereen. Zo kun je met een gerust hart beginnen met het plannen van je bootvakantie! Je profiteert nu van onze vaargarantie en 5% vroegboekkorting over de huursom, wanneer je je vaarvakantie boekt voor 31 januari 2021. Daarnaast heb je op dit moment nog een ruime keuze in beschikbare boten en data.

Boek je direct bij ons, dan maak je gebruik van onze 15% aanbetaling actie. Geef bij een online boeking ‘15% aanbetaling’ aan in het vak opmerkingen. Wij bevestigen jouw boeking met de aanbetaling van 15%.

Wanneer je voor 31 januari 2021 je vaarvakantie bij Yachtcharter De Drait in Drachten-Friesland of Brandenburg-Berlijn boekt, profiteer je van onze vaargarantie! Dit betekent dat wanneer je vanwege de reisbeperkingen rondom het coronavirus niet kunt varen, je je vaarvakantie kosteloos kunt verschuiven naar een latere periode. Dit kan zelfs tot één dag voor vertrek! Zo kun je zorgeloos uitkijken naar je vakantie en kan de voorpret alvast beginnen.

Vaarvakantie bij De Drait

Yachtcharter De Drait biedt een afwisselende vloot bestaande uit meer dan 80 boten. Of je nu een romantische vaartocht plant, op zoek bent naar een boot voor een gezinsvakantie, je vriendengroep, sportteam of collega’s? Bij ons ben je aan het juiste adres voor motorboten, sloepen en houseboats voor groepen van 2 tot en met 14 personen.

Leg aan bij een van de ligplaatsen in de vrije natuur of ontdek de veelzijdige dorpen en steden. Boot varen heeft voor iedereen iets te bieden. Of je nu wilt vissen, de omgeving wilt verkennen met de fiets, heerlijk een boek wilt lezen, je familie of vrienden uit wilt dagen voor een gezelschapsspel of gewoon lekker wilt ontspannen, bij een verblijf op een van onze boten kan het allemaal. Leg elke dag ergens anders aan en ontdek nieuwe plaatsen. Onze watersportregio’s bieden veel ruimte, waardoor je tijdens je vaarvakantie voldoende afstand kan nemen van andere watersporters.

Zit je nu thuis en wil je je alvast je vaarvakantie voor 2021 vastleggen, maar heb je nog twijfels vanwege het coronavirus? Wanneer je boekt voor 31 januari 2021 bieden wij de mogelijkheid om met onze vaargarantie je vaartocht kosteloos te verschuiven, als deze vanwege de reisbeperkingen rondom het coronavirus niet door kan gaan.

Hoe werkt het?

Je kiest een boot uit de vloot van Yachtcharter De Drait in Drachten (Friesland) of Brandenburg (Duitsland). Je kunt eenvoudig online boeken via zowel onze boekingskalender als de zoek en boek-functie. Ook kun je je aanvraag telefonisch of per e-mail indienen. Wanneer je voor 31 januari 2021 je vaarvakantie definitief vastlegt, vragen wij je de aanbetaling ter hoogte van 50% te voldoen. Wil je 15% aanbetalen? Geef dan bij een online boeking ‘15% aanbetaling’ aan in het vak opmerkingen. Daarna bevestigen wij jouw boeking met de aanbetaling van 15% per e-mail.

Kan je vanwege de reisbeperkingen rondom het coronavirus toch niet varen? Dan kun je je vaarvakantie kosteloos omboeken naar een andere periode in 2021 of later. Omboeken is zelfs mogelijk tot één dag voor vertrek.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen over de aanbiedingen of beschikbaarheid van een jacht? Neem dan gerust contact met ons op via info@dedrait.com of 0512-513276. Ons kantoor is dagelijks geopend volgens onze reguliere openingstijden en wij helpen je graag!

Voorwaarden:

  • Boekingen gemaakt voor 31 januari 2021 profiteren automatisch van de vaargarantie, wanneer de aanbetaling van 50% of 15% door ons is ontvangen;
  • Het is alleen mogelijk om je boeking om te boeken tussen de één en 14 dagen voor vertrek, afhankelijk van de coronasituatie. Meer informatie over de actuele situatie in onze vaargebieden lees je hier;
  • Onze algemene voorwaarden zijn van toepassingen op al onze aanbiedingen, opties en boekingen;
  • Wanneer je bij een omboeking niet direct voor een nieuwe datum vastlegt voor je vaarvakantie, bevestigen wij de ontvangen aanbetaling als tegoed voor een nieuwe boeking;
  • Bij het omboeken naar een andere periode geldt de nieuwe huursom;
  • Omboeken mogelijk naar een periode naar keuze, afhankelijk van de actuele beschikbaarheid.
Copyright © 2021 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE