Vaargarantie

Boek een vaarvakantie in 2020 en profiteer van onze vaargarantie

De zon schijnt, een strakblauwe lucht en de bomen worden langzaam weer groen. Met deze temperaturen heb je zin om te gaan varen in Friesland of Brandenburg. Aanleggen bij een van de aanlegplaatsen van de Marrekrite of Gelbe Welle om te barbecueën, een hengel overboord te werpen of gewoon ontspannen een boekje lezen op het achterdek. Wissel je vaartocht af met een bezoek aan een van de Friese Elfsteden of verken de gezellige watersportdorpen in Brandenburg. 

Yachtcharter De Drait biedt met 80 boten een gevarieerde vloot. Of je nu romantisch met zijn tweeën erop uit wilt trekken, een familie-uitje plant of op pad wilt met je vriendengroep, voetbalteam of collega’s, onze boten zijn vanaf 2 t/m 14 personen geschikt voor ieder gezelschap. 

Zit je nu thuis en wil je je vaarvakantie voor aanstaande zomer of een andere periode in 2020 boeken, maar twijfel je nog vanwege het coronavirus? Yachtcharter De Drait biedt speciaal voor deze zomer de mogelijkheid om je vaarvakantie na het boeken kosteloos te verschuiven, wanneer deze door het coronavirus niet door kan gaan. 

Hoe werkt het?

Je kiest een boot uit de vloot van Yachtcharter De Drait in Drachten (Friesland) of Brandenburg (Duitsland). Via onze boekingskalender of zoek en boek doe je eenvoudig een online aanvraag of boeking. Ook kan je telefonisch of per e-mail bij ons terecht voor een aanvraag of boeking. 

Wanneer je voor 1 juni definitief boekt, vragen wij slechts een kleine aanbetaling van 15%*.

Kan jouw vakantie vanwege het coronavirus toch niet doorgaan? Dan kun je deze kosteloos verplaatsen naar een andere periode in 2020 of zelfs in 2021. Dit kan zelfs nog tot één dag voor afvaart. 

Heb je vragen over de actie of de beschikbaarheid van een jacht? Neem dan eenvoudig contact op met ons via info@dedrait.com of 0512-513276. Ons kantoor is dagelijks volgens onze reguliere openingstijden geopend en wij helpen je graag! 

* Actievoorwaarden:

  • Deze actie is bedoeld voor gasten die rechtstreeks bij De Drait hun boeking maken, zoals telefonisch, per e-mail of via onze website;
  • Vermeld bij de boeking dat je gebruik wilt maken van de 15%-regeling. Dit kan in het opmerkingenvak online of eenvoudig per e-mail of telefonisch. Yachtcharter De Drait stuurt een boekingsbevestiging met de vermelding van 15% – 85% aanbetaling;
  • Het kosteloos omboeken is alleen mogelijk, indien de aanbetaling van 15% binnen vijf werkdagen door Yachtcharter De Drait is ontvangen;
  • Op al onze boekingen zijn de Algemene voorwaarden van toepassing;
  • De aanbieding geldt alleen voor een vaarvakantie in 2020, welke is geboekt tussen 7 april en 1 juni 2020.
Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE