20% korting op uw vaarvakantie in april 2018

vaarvakantie met 20% korting

Wilt u voor april 2018 een boot huren om een van onze unieke vaargebieden te ontdekken? Profiteer dan van 20% korting op uw vaarvakantie in Friesland en Brandenburg. Geniet van de natuur die ontwaakt uit zijn winterslaap en de unieke mogelijkheden die de lente te bieden heeft. Ervaar de schoonheid van de natuur vanaf een van onze motorboten. In Friesland draaien de bruggen weer dagelijks tussen 9.00 en 19.00 uur en in vele steden en dorpen is van alles te beleven. Ook in Brandenburg zijn diverse mogelijkheden. Geniet enerzijds van de veelzijdige natuur die de rivier de Havel te bieden heeft (deze route is tevens te varen zonder vaarbewijs) of anderzijds van de dynamiek in wereldstad Berlijn.

Vaarvakantie boeken:

Via onze boekingskalender kunt u eenvoudig de beschikbaarheid in de maand april raadplegen. Boek eenvoudig uw jacht online en de 20% korting op uw boeking wordt automatisch verwerkt. Heeft u toch nog vragen over de aanbieding, beschikbaarheid of wilt u liever telefonisch boeken? Neem dan contact op met ons boekingskantoor via 0512 – 513276 of info@dedrait.com

Actievoorwaarden:

  • De korting is niet geldig op reeds gedane boekingen voor april 2018;
  • De korting geldt niet samen met andere acties en aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld onze beurskorting en miniweek aanbiedingen.