Vroegboek- en last minute korting

Ben je op zoek naar een goedkope deal voor een vaarvakantie met een van onze motorjachten, houseboats of Sloep Cabins? Wij bieden vroegboek- én last minute kortingen tot wel 20% op de huur van een boot in zowel Friesland als Brandenburg.

Vroegboekkorting

Maak je een boeking voor 2021, dan ontvang je 5% vroegboekkorting over de huursom. Je ontvangt deze vroegboekkorting tot en met 31 december 2020. Wil je een boot boeken in 2022, dan geldt de vroegboekkorting zelfs tot en met 31 december 2021. Bekijk onze boekingskalender of gebruik de online boekingstool voor de beschikbaarheid.

Last minute korting

Wij bieden 10% korting op een vaarvakantie met een boekingsdatum binnen twee weken voor de afvaartdatum. Boek je binnen één week tot één dag van te voren? Dan ontvang je zelfs een korting van 20% over de huursom. Voor de actuele beschikbaarheid kun je onze boekingskalender raadplegen of de online boekingstool gebruiken.

Voorwaarden:

  • De kortingen zijn niet geldig op in combinatie met andere acties en aanbiedingen.
  • De kortingen zijn alleen geldig op de huur van een motorjacht, Doerak, Safari Houseboat of SloepCabin voor meerdere dagen binnen onze standaard huurperiodes. Voor dagverhuur of de verhuur van onze sloepen gelden andere prijzen en mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot dagverhuur.
Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE