Yachtcharter De Drait voegt vloot Skipper Club Charter IJlst toe

Schipper Club

Voor het watersportseizoen 2017 is de vloot van Yachtcharter De Drait uit Drachten uitgebreid met de vloot van Skipper Club Charter uit IJlst. Jarenlang is Skipper Club een begrip geweest voor de regio IJlst en vele gasten. De vijftien boten van Skipper Club zijn geschikt voor twee tot en met twaalf personen, daarmee zijn deze een goede aanvulling op de vloot van Yachtcharter De Drait. Na de toevoeging bestaat de totale vloot uit 80 boten bestaat. 

 

Gasten van Skipper Club kunnen hun favoriete boot blijven huren, waarbij de aandacht voor kwaliteit en service bij Yachtcharter De Drait blijft. Het vaargebied blijft hetzelfde, namelijk Friesland. Vanuit Drachten kunnen de gasten genieten van de natuur en cultuur die Friesland te bieden heeft. Drachten ligt op slechts vier uur varen van IJlst. Via onze website kunnen gasten een online reservering of boeking maken (klik hier).

Groeiende vraag naar verhuurboten

Als een van de grootste bootverhuurders uit de regio profiteert Yachtcharter De Drait van de groeiende vraag naar verhuurboten. Naast de regio Friesland bieden wij ook vaarvakanties in de regio Brandenburg – Berlijn. Yachtcharter De Drait maakt gebruik van de nieuwe voorzieningen van Jachthaven De Drait. Voor de jachthaven is geïnvesteerd in nieuwe duurzame aluminium drijvende steigers met alle benodigde voorzieningen. De watersportvakantie begint op de jachthaven, waar sfeer, sociale contacten, voorbereiding op route en eenvoudig genieten met in het vooruitzicht een geslaagde vakantie belangrijk zijn. Yachtcharter De Drait is dit voorjaar aanwezig op de watersportbeurzen, zoals Stuttgart, Düsseldorf, Leipzig en Magdenburg.