Boot huren in Brandenburg (Berlijn)

Bent u watersportliefhebber en houdt u naast van bezienswaardigheden ook van cultuur en ongerepte natuur? Dan is de regio Brandenburg de ideale regio om ontdekt te worden vanaf het water. Met zijn vele meren, kanalen en rivieren biedt de regio ongekende mogelijkheden voor bootvaarders. Het gebied wordt steeds populairder onder watersporters. Op deze pagina vindt u praktische tips, reisinspiratie en informatie. Wilt u meer informatie? Dan kunt u klikken op de blokken hieronder.

 

De regio staat niet alleen bekend om zijn prachtige meren, maar ook om de Duitse hoofdstad. Deze bevindt zich op maar op 70 kilometer vaarafstand. Leg in Berlijn aan in de buurt van de bezienswaardigheden, zoals Reichstag en de Brandenburger Tor, en geniet hier van de diversiteit die de stad te bieden heeft. Tevens beschikt deze regio over een ongerepte natuur met een verscheidenheid aan flora en fauna. Vaar eenvoudig richting het Plauemeer, stad Brandenburg en Werder, maar ook het cultuurrijke Potsdam bevindt zich op korte afstand. Vanaf het waterwegenkruispunt kunt u zowel over de rivier Elbe als Oder varen. Kies anderzijds voor het bevaren van de rivier de Havel en geniet van de ongerepte natuur.

 

Yachtcharter De Drait verhuurt hier een moderne vloot bestaande uit maar liefst zestien motorjachten. Voor elke groep bieden wij een passende boot, zoals voor families of vrienden. Op zowel onze luxe jachten als Safari Houseboat kunt u ontspannen op het water verblijven. Op onze afvaartlocatie Brandenburg an der Havel beschikken wij naast een eigen verhuursteiger ook over een havenkantoor en servicepunt. Dus, waar wacht u nog op? Huur een boot!

Brandenburg