Vijf-Rittenkaart voor het sloep varen

Gezellig meerdere dagen sloep varen met vrienden of familie? Bestel dan nu een 5-rittenkaart voor de DrachtsterSloep.

DrachtsterSloep

De sloep is een stoere spiegelsloep en een opvallende verschijning op het water. Het ontwerp is geïnspireerd op de oude reddingssloepen uit de Hollandse Koopvaardij, waar vaareigenschappen, comfort en klassieke lijnen een belangrijke rol spelen.

De eigenschappen van de DrachtsterSloep zijn als volgt:
De sloep is geschikt voor maximaal 12 personen. De afmetingen zijn 7.50 x 2.50 x 0.80 meter. De doorvaarthoogte bedraagt maximaal 1.40 meter. Met een motor van 20 pk beschikt de sloep tevens over een boegschroef, anker en tent. Voor afvaart ontvang je van ons instructies aan boord en een boordtas met diverse waterkaarten.

5 rittenkaart

Tegen betaling van € 650,- ontvang je een 5 rittenkaart. Hiermee kun je 5 keer een DrachtsterSloep huren voor een dag van 9.00 tot 17.00 uur (of zondag vanaf 10.00 uur). Je betaalt dan in plaats van € 250,- of € 290,- , maar € 130,- per dag.

Voor een dag varen wordt € 45,- extra kosten berekend voor brandstof. Tevens dient een waarborg van € 200 te worden voldaan. Je kunt deze bedragen voor vertrek contant of per pin betalen.

De rittenkaart kan worden aangevraagd door te mailen naar contact@dedrait.com (graag in de onderwerpregel ‘rittenkaart’ zetten). Daarna sturen wij je zo snel mogelijk de betalingsgegevens toe. Vervolgens ontvang je na de betaling, bij je eerste afvaart de rittenkaart. Deze is één jaar geldig vanaf de eerste afvaartdatum.

Voor de rittenkaart gelden de volgende voorwaarden:

  • Je de DrachtsterSloep van te voren te reserveren;
  • De 5-rittenkaart is één jaar geldig vanaf de eerste afvaart;
  • Brandstof-, servicekosten en waarborg dienen voor vertrek per pin of contant te worden betaald;
  • De algemene voorwaarden van Yachtcharter De Drait zijn van toepassing.

Je kunt de 5 rittenkaart boeken door te mailen naar contact@dedrait.com.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE