Waardebon

Geef een waardebon cadeau voor een onvergetelijke vaarvakantie!

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een verjaardag, huwelijk of een andere feestelijke aangelegenheid? Geef dan een waardebon van Yachtcharter De Drait cadeau voor een onvergetelijke vaarvakantie.

Hoe werkt het?

Om een waardebon te kunnen bestellen ontvangen wij graag je gegevens, zoals naam, adres en telefoonnummer per e-mail op contact@dedrait.com. Ook ontvangen wij graag het gewenste bedrag, de naam van de ontvanger en een eventuele boodschap. Deze boodschap printen wij op de cadeaubon.

Na het ontvangen van de gegevens sturen wij een factuur per e-mail voor het opgegeven bedrag. Zodra het factuurbedrag door ons is ontvangen, sturen wij de waardebon toe per post of e-mail.

Waardebon inleveren

De ontvanger kan de waardebon bij het maken van een boeking verrekenen. Dit kan worden aangegeven in het opmerkingenveld bij een online boeking of per e-mail bij het stellen van een vrijblijvende aanvraag. Ook kan de waardebon bij het in- of uitchecken worden verrekend.

De ontvanger kan zelf bepalen op welke datum hij wil varen en met welke boeking de cadeaubon verrekend kan worden. De bon kan ook worden ingeleverd op een dag varen met onze DrachtsterSloep.

Geldigheid

De waardebon is geldig tot twee jaar na aankoop. Na twee jaar is het mogelijk om deze te verlengen. Stuur voor een verlenging van de geldigheid een e-mail naar contact@dedrait.com

Aanbod motorjachten, sloepen en houseboats

Ben je op zoek naar een boot uit de vloot van Yachtcharter De Drait in Drachten (Friesland) of Brandenburg (Berlijn)? Doe dan eenvoudig een aanvraag via onze ‘zoek en boek’-functie of bekijk onze boekingskalender voor een compleet overzicht van onze jachten per maand. Kom je er niet helemaal uit of heb je specifieke wensen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via 0512-513276 of contact@dedrait.com. Wij helpen je graag!

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE