Brochure

Brochure De Drait

Bezig met het plannen van jouw droomvakantie? Bekijk dan hieronder onze brochure voor 2024 en boek direct een motorboot voor een onvergetelijke vaarvakantie! 

Op zoek naar een vaarvakantie in Nederland of Duitsland, maar weet je nog niet welke boot je wilt huren? Of ben je op zoek naar reisadvies, leuke tips voor uitjes en activiteiten of zoek je naar ideeën voor een leuke vaarroute? Dan vind je in onze brochure allerlei informatie voor jouw vaarvakantie. 

In ons magazine vind je een compleet overzicht van onze vloot, welke bestaat uit meer dan 100 verschillende houseboats, motorboten en sloepen. Voor een onvergetelijke vakantie kun je bij Yachtcharter De Drait een boot huren in zowel Nederland als Duitsland. Een vaartocht op de Friese meren start vanaf Woudsend of Drachten. Liever een boot huren in Duitsland? Dat kan vanaf onze locatie Brandenburg a.d. Havel. Ontdek vanaf Brandenburg an der Havel het prachtige vaargebied Brandenburg – Berlijn, waar je tijdens een vaartocht natuurgebieden kunt combineren met een bezoek aan Potsdam of Berlijn.  

Blader het magazine van Yachtcharter De Drait hieronder op je gemak door. 

Magazine 2024
 

Brochure voor 2024 aanvragen

Wil je ons magazine voor 2024 liever op papier thuis rustig doorbladeren? Dat kan natuurlijk ook! Laat dan je gegevens achter in ons online aanvraagformulier of stuur een e-mail naar contact@dedrait.com. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen wij het magazine zo snel mogelijk per post toe. Alvast veel leesplezier gewenst! 

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over een bepaalde boot of wil je een boot huren in een bepaalde periode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende boot voor je vaarvakantie. Een volledig overzicht van onze vloot is eveneens te vinden in onze boekingskalender.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE