Brochure

Brochure De Drait

Op zoek naar een vaarvakantie in Friesland of in Brandenburg-Berlijn, maar weet je nog niet welke boot je wilt huren? Of ben je op zoek naar reisadvies, leuke tips in onze vaargebieden of naar ideeën voor een vaarroute? Bekijk dan hieronder de brochure van Yachtcharter De Drait.

Ons magazine bevat een compleet overzicht van onze vloot, bestaande uit ruim 100 verschillende houseboats, motorboten en sloepen. Daarnaast vind je in onze brochure allerlei informatie over onze vaargebieden Friesland en Brandenburg-Berlijn. Ook vind je meer informatie over onze drie afvaartlocaties: Woudsend – Friesland, Drachten – Friesland en Brandenburg – Berlijn. Je vindt tips voor een vaarvakantie en ideeën voor het plannen van een vaarroute. In het magazine ontbreekt onze nieuwe afvaartlocatie in Röbel/Müritz in Duitsland. Deze zal in het volgende De Drait magazine worden meegenomen. 

In de tool hieronder kun je het magazine op je gemak doorbladeren. 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

* Klik op “Double Page Mode” om de brochure in de volledige breedte te lezen.
 

Brochure voor 2022 aanvragen

Wil je ons magazine voor 2022 liever op papier thuis rustig doorbladeren? Dat kan natuurlijk ook! Laat dan je gegevens achter in ons online aanvraagformulier of stuur een e-mail naar contact@dedrait.com. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen wij het magazine zo snel mogelijk per post toe. Alvast veel leesplezier gewenst! 

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over een bepaalde boot of wil je een boot huren in een bepaalde periode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende boot voor je vaarvakantie. Een volledig overzicht van onze vloot is eveneens te vinden in onze boekingskalender.

Copyright © 2022 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, Müritz DE