Brochure

Brochure De Drait

Ben je op zoek naar een vaarvakantie, maar weet je nog niet welke boot je wilt huren? Of ben je op zoek naar reisadvies, leuke tips of ideeën voor een vaarroute? Bekijk dan hieronder de brochure van Yachtcharter De Drait.

Ons magazine bevat een compleet overzicht van onze vloot, bestaande uit meer dan 80 verschillende houseboats, motorboten en sloepen. Daarnaast geeft het allerlei informatie over onze beide vaargebieden: Drachten-Friesland en Brandenburg-Berlijn. Je leest hierin diverse tips voor een vaarvakantie, vindt ideeën voor het plannen van een geschikte vaarroute en leest meer over onze beide charterlocaties.

Gebruik de tool hieronder om het magazine door te bladeren.

Brochure voor 2021 aanvragen

Wil je ons magazine voor 2021 liever op papier rustig thuis doorbladeren? Dat kan natuurlijk ook! Laat je gegevens achter in ons online aanvraagformulier of stuur een e-mail naar info@dedrait.com. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen wij het magazine zo snel mogelijk per post toe.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over een bepaalde boot of wil je een boot huren in een bepaalde periode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende boot voor je vaarvakantie. Een volledig overzicht van onze vloot is eveneens te vinden in onze boekingskalender.

Copyright © 2021 - Yachtcharter De Drait – Friesland, NL & Brandenburg, DE