Miniweek varen

Miniweek varen in Friesland of Brandenburg

Heb je zin om een paar dagen met familie of vrienden te varen op de Friese Meren of in cultuurrijk Brandenburg voor een voordelige prijs? Maak dan gebruik van onze aanbieding om een miniweek of een andere korte periode met één van onze motorjachten of houseboats te varen.

Wij bieden enerzijds een aantal restweken van dinsdag 13.00 uur t/m vrijdag 09.00 uur aan. Anderzijds kan je ook een miniweek van maandag 13.00 uur t/m donderdag 09.00 uur boeken in een aantal periodes. Daarnaast bieden wij ook een aantal afwijkende huurperiodes van 3, 4, 5, 6 dagen of langer aan.

Miniweek aanbiedingen Friesland

Wil je graag een miniweek varen in Friesland? Bekijk dan onze boekingskalender, welke een volledig overzicht geeft van de beschikbaarheid per boot met daarnaast onze super deals. Klik op de bootnaam voor meer informatie of om direct online jouw vaarvakantie te boeken. Ook kun je onze online boekingstool gebruiken.

Miniweek aanbiedingen Brandenburg

Liever een miniweek varen in het vaargebied Brandenburg? Bekijk dan onze boekingskalender voor het volledige overzicht of gebruik onze online boekingstool. Voor meer informatie, de beschikbaarheid of om direct online jouw vaarvakantie te boeken kun je op de desbetreffende bootnaam klikken.

Meer informatie:

Heb je vragen over de aanbiedingen, beschikbaarheid of wil je een afwijkende huurperiode aanvragen? Wij horen graag van je. Neem eenvoudig contact met ons op via contact@dedrait.com of via 0512 513276.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE