Miniweek varen

Miniweek varen in Friesland of Brandenburg

Heb je zin om een paar dagen met familie of vrienden de Friese Meren of cultuurrijk Brandenburg te ontdekken voor een voordelige prijs? Maak dan gebruik van onze aanbieding om een verkorte week met één van onze motorjachten of houseboats te varen.

De miniweek is te boeken van dinsdag 13.00 uur t/m vrijdag 09.00 uur en van maandag 13.00 uur t/m donderdag 09.00 uur. Daarnaast bieden we ook een aantal andere afwijkende periodes aan.

Miniweek aanbiedingen Friesland

Ben je geïnteresseerd in het varen van een miniweek in Friesland? Klik dan op de button voor onze boekingskalender. Deze bevat een volledig overzicht van de beschikbaarheid per boot met daarnaast onze super deals. Klik op de bootnaam voor meer informatie of om direct online jouw vaarvakantie te boeken.
Klik voor aanbiedingen in Friesland

Miniweek aanbiedingen Brandenburg

Liever een miniweek varen in het vaargebied Brandenburg? Klik dan op de button voor onze boekingskalender. Deze bevat een volledig overzicht van de beschikbaarheid per boot en de super deals in het vaargebied Brandenburg. Voor meer informatie, de beschikbaarheid of om direct online jouw vaarvakantie te boeken kun je op de desbetreffende bootnaam klikken.
Klik voor aanbiedingen in Brandenburg

Heb je vragen over de aanbiedingen? Of wil je per e-mail graag meer informatie van ons ontvangen? We horen graag van je. We zijn te bereiken via info@dedrait.com of op 0512 513276.

Copyright © 2020 - Yachtcharter De Drait