Motorboot huren

Ben je op zoek naar een bijzonder uitje of vakantie? Huur eens een boot!

Een vaarvakantie betekent plezier voor iedereen: avontuur en spanning voor de (aspirant) schipper, rust voor de boekenwurm, actie voor de fanatieke zwemmer of schoonspringer (op bepaalde plekken) en heel veel pret en nieuwe indrukken voor de allerkleinsten. 

Of je nu op zoek bent naar een boot voor een romantische week varen met z’n tweeën of een weekend lol maken met uw hele familie of voetbalteam – bij ons kun je allerlei verschillende typen motorboten huren – van een Doerak tot de Renal. Deze boten zijn geschikt voor groepen van 2 tot zelfs 14 (!) personen. 

Beschikbare boten

Hieronder zie je welke motorboten wij in Drachten (Friesland) en Brandenburg (Berlijn – Duitsland) voor je beschikbaar hebben. Gebruik de filters om sneller de boot te vinden die bij je wensen past. 

Vaarroutes vanuit Drachten (Friesland) en Brandenburg (Duitsland)

Vanuit onze eigen jachthavens in Drachten (Friesland) en Brandenburg (omgeving Berlijn, Duitsland) verhuren wij – Yachtcharter de Drait – onze boten. Ideale locaties, want beide vaargebieden zijn de perfecte uitvalsplekken voor vaarroutes richting natuurrijke plekjes, maar ook om bruisende steden als Berlijn te ontdekken.

Bekijk onze favoriete vaarroutes in beide vaargebieden hier.

Varen zonder vaarbewijs

Heb je geen vaarbewijs? Dat is meestal geen probleem. Meer informatie over varen zonder vaarbewijs in Nederland en Duitsland vind je hier.

Waarom Yachtcharter de Drait?

Onze prachtige schepen ontwikkelen en bouwen we op onze eigen werf in Drachten. Dat doen we al meer dan 35 jaar, en daar zijn we ontzettend trots op. Omdat we liefde hebben voor het vak doen we alles zelf; van het onderhoud en de schoonmaak tot de vaarinstructies. Kortom: we doen er alles aan om van jouw vaarvakantie een ervaring te maken die je nooit meer vergeet.

Copyright © 2019 - Yachtcharter De Drait