Over ons

Vanuit onze jachthaven in Drachten (Friesland) verhuren we al meer dan 35 jaar onze boten: van romantische kleine sloepen tot luxe jachten voor grote groepen. In 2008 besloten we ook boten te verhuren vanuit het prachtige Noord-Duitse Brandenburg an der Havel, om onze klanten ook daar een geweldige vaarvakantie aan te kunnen bieden. En met ingang van 1 november 2021, is Jachtcharter Klompmaker in Woudsend (Friesland) onderdeel geworden van Yachtcharter De Drait. Vanaf onze locaties worden diverse boten verhuurd. 

Inmiddels bevaren jaarlijks honderden mensen een ‘De Drait’ boot, en we doen er alles aan om die klanten een onvergetelijke ervaring mee te geven. Omdat we liefde hebben voor het vak, houden we alles in eigen hand: van de bouw en het onderhoud van de boten tot de vaarinstructies voor onze klanten. Dat zorgt ervoor dat veel trouwe klanten ons elk jaar weer weten te vinden en daar zijn we ontzettend trots op. 

Ben je ook gek op watersport en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons team? Bekijk dan eens onze vacatures

Overige activiteiten

Het bloed stroomt waar het niet gaan kan: onze passie voor watersport gaat verder dan alleen het verhuren van boten. Naast Yachtcharter de Drait zijn we ook actief onder Drait Yachts en Jachthaven de Drait

Bouw, aan- en verkoop en bemiddeling van boten

Drait Yachts

Heb je een aantal keren een boot gehuurd en ben je inmiddels helemaal verknocht aan het bootvaren? Dat snappen we helemaal. Met Drait Yachts adviseren we mensen die willen investeren in een eigen boot. Waar mogelijk doen we je een passend aanbod uit onze nieuwe- en tweedehandsboten. Daarnaast helpen we botenbezitters die hun eigen boot willen verkopen door middel van jachtbemiddeling.

Stalling en onderhoud van boten

Jachthaven de Drait

Met Jachthaven de Drait helpen we botenbezitters met de stalling en de onderhoud van hun boten. We hebben meer dan voldoende ligplaatsen en een winterstalling. Daarnaast hebben we gespecialiseerde en ervaren monteurs in dienst voor service en onderhoud aan je boot.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE