Prijslijst

Ben je alvast bezig met het plannen van een vaarvakantie in 2024? Of misschien plan je alvast een vaarvakantie voor 2025 of 2026? Wij verhuren onze motorjachten, sloepen en houseboats vanuit zowel Nederland als Duitsland. In Friesland-Nederland kun je een boot huren bij Yachtcharter De Drait in zowel Drachten als Woudsend. In Duitsland vind je ons in Brandenburg an der Havel.

Op onze prijslijst hieronder vind je een overzicht van de prijzen van de huur van een boot, maar ook een overzicht van de huurperioden, eventueel geldende kortingen, bijkomende extra kosten en welke extra’s je op onze locaties kunt bijboeken om het je aan boord zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deze prijslijst is niet alleen geldig voor een boeking in 2024, maar geldt ook voor een boeking die je alvast maakt voor het jaar 2025 of 2026. 

 

* Geldig voor boekingen in 2024, 2025 en 2026.

 

Vroegboekkorting

Wanneer je nu alvast een boeking maakt voor het jaar 2024, ontvang je 5% vroegboekkorting over de huursom. Dit geldt voor alle boekingen die gedaan worden voor 31 december 2023. Voor een boeking die je alvast maakt voor het jaar 2025, ontvang je 5% vroegboekkorting tot en met 31 december 2024. 

Actuele prijzen en beschikbaarheid

Heb je al een periode en/of een boot uitgezocht voor je aankomende vaarvakantie? Met onze boekingstool kun je de actuele beschikbaarheid van onze vloot raadplegen. Je vindt hier dan ook de mogelijke perioden met de bijbehorende huurprijzen. Via onze boekingstool kun je direct een aanvraag doen of direct de door jou gekozen boot boeken. Een volledig overzicht van onze vloot op de vier vertreklocaties vind je in onze boekingskalender.

Let op: vermelde huurprijzen zijn altijd exclusief de waarborg, brandstofkosten, schoonmaakkosten, gaskosten servicepakket en administratiekosten. Bekijk de bovenstaande overzichten voor meer informatie over deze kosten.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via contact@dedrait.com of via 0512-513276

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE