Prijslijst

Ben je alvast bezig met het plannen van een vaarvakantie in 2022? Of misschien plan je alvast een vaarvakantie voor 2023 of 2024? Wij verhuren onze motorjachten, sloepen en houseboats vanuit zowel Nederland als Duitsland. In Friesland-Nederland kun je een boot huren bij Yachtcharter De Drait in zowel Drachten als Woudsend. In Duitsland vind je ons in zowel Brandenburg an der Havel als in Röbel an der Müritz. Op deze laatste locatie kun je terecht voor de mooiste houseboatvakanties met een van onze nieuwe Campi Houseboats! 

Op onze prijslijst hieronder vind je een overzicht van de prijzen van de huur van een boot, maar ook een overzicht van de huurperioden, eventueel geldende kortingen, bijkomende extra kosten en welke extra’s je op onze locaties kunt bijboeken om het je aan boord zo gemakkelijk mogelijk te maken. De prijslijst is niet alleen geldig voor een boeking in 2022, maar geldt ook voor een boeking die je alvast maakt voor het jaar 2023 of 2024. Als laatste vind je op de prijslijst ook een overzicht van onze dagverhuur in Drachten (Friesland). 

 

* Geldig voor boekingen in 2022, 2023 en 2024.

 

Vroegboekkorting

Wanneer je nu alvast een boeking maakt voor het jaar 2023, ontvang je 5% vroegboekkorting over de huursom. Dit geldt voor alle boekingen die gedaan worden voor 31 december 2022. Voor een boeking die je alvast maakt voor het jaar 2024, ontvang je 5% vroegboekkorting tot en met 31 december 2023. 

Actuele prijzen en beschikbaarheid

Heb je al een periode en/of een boot uitgezocht voor je aankomende vaarvakantie? Met onze boekingstool kun je de actuele beschikbaarheid van onze vloot raadplegen. Je vindt hier dan ook de mogelijke perioden met de bijbehorende huurprijzen. Via onze boekingstool kun je direct een aanvraag doen of direct de door jou gekozen boot boeken. Een volledig overzicht van onze vloot op de vier vertreklocaties vind je in onze boekingskalender.

Let op: vermelde huurprijzen zijn altijd exclusief de waarborg, brandstofkosten, schoonmaakkosten, gaskosten servicepakket en administratiekosten. Bekijk de bovenstaande overzichten voor meer informatie over deze kosten.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via contact@dedrait.com of via 0512-513276

Copyright © 2022 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, Müritz DE