Campi Houseboats Yachtcharter De Drait

Ga met een huiselijk gevoel op vaarvakantie!

Genieten van de heerlijke voorjaarszon vanaf het water? Op zoek naar een andere manier van vakantievieren op het water? Of een keer niet in een huisje op een vakantiepark, maar zelf de koers bepalen en elke dag op een andere plaats aanmeren? Of gewoon eens een keer wat anders proberen? Maak dan een vaartocht met een van onze Campi Boats in Drachten-FrieslandRöbel/Müritz of Brandenburg-Berlijn.

Ook wanneer je niet over een vaarbewijs beschikt of wanneer je geen of weinig vaarervaring hebt, kun je met onze boten varen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want voor vertrek ontvang je altijd een instructie over de boot en het vaargebied. Zo ga je altijd vertrouwd op pad!

Campi Houseboat

Op onze Campi Houseboat combineer je het varen met een huiselijk gevoel. Je beschikt over een ruime salon met veel lichtinval door de grote ramenpartij rondom. Daarnaast vind je aan boord een ruime badkamer en toilet. Tijdens je vaartocht kun je zowel eenvoudig in de natuur verblijven als aanleggen in dorpen, steden en jachthavens. Met de aanwezige buitenboordmotor(en) ben je flexibel en verken je in een rustig tempo de natuurrijke omgeving. Aan boord beschik je over twee terrassen, zo geniet je heerlijk van een kopje koffie vanaf de lounge set op het grote dakterras of nuttig je een heerlijke maaltijd op het voordek.

Een paar voordelen van het huren van een Campi Houseboat op een rij:

  • In onze drie vaargebieden, Brandenburg-Berlijn, Röbel/Müritz en Drachten-Friesland, heb je geen vaarbewijs nodig;
  • Drie verschillende type Campi Boats beschikbaar voor 2+3 personen (Campi 300) of voor 4+2 personen (Campi 340 en Campi 400);
  • Geheel zelfvoorzienend door de aanwezige zonnepanelen;
  • Aan boord beschik je over zowel warm water, (vloer)verwarming, complete keuken met inventaris als een eigen toilet en douche;
  • Comfort van een vakantiehuis, maar dan op het water met goede vaareigenschappen;
  • Moderne voorzieningen aan boord, zoals een televisie, vaarcamera en meer;
  • Dakterras met lounge set en voorterras met tuinmeubilair.

Campi Boats Friesland Campi Boats Brandenburg Campi Boats Röbel

Campi Boats in Friesland

Ontdek het unieke watersportgebied, rijk aan meren, kanalen en poelen in het noorden van Nederland vanaf onze locatie Drachten. Friesland is een paradijs voor watersporters. Door de goede toegankelijkheid op het water is de provincie ook ideaal voor de beginnende watersporters en de watersporters met weinig ervaring. Heb je nog geen ervaring of wil je je vaarervaring uitbreiden voor vertrek? Boek dan een schipperstraining. Speciaal voor een vaartocht met onze houseboats hebben wij enkele routes uitgewerkt. Liever zelf een route plannen? Dat kan met onze waterkaart en daarnaast helpen onze instructeurs je ook graag bij het uitstippelen van een leuke vaarroute.

Een Campi Boat huur je in Friesland vanaf 2 tot 6 personen. In Drachten beschikt Yachtcharter De Drait over zowel een Campi 400 als een Campi 340 voor 4+2 personen en vier Campi 300-boten voor 2+3 personen: Campi 300-1Campi 300-2Campi 300-3 en Campi 300-4.

Campi Boats in Brandenburg/Havel

Ontdek in Brandenburg aan de Havel het unieke natuur- en cultuurrijke vaargebied. Wist je dat je met onze Campi Boats, omdat deze over een 9,9 pk buitenboordmotor beschikt, een groter gebied kunt bevaren zonder vaarbewijs dan met onze motorboten? Je kunt met een Campi 300 namelijk niet alleen van Brandenburg naar Havelberg varen, maar ook naar Potsdam, Berlijn en Werder. Bekijk de mogelijke vaarroutes hier. Varen zonder vaarbewijs doe je in Duitsland met het Charterschein.

Een Campi Boat huur je vanaf 2 tot 5 personen en in Brandenburg a.d. Havel varen vijf Campi 300 Houseboats: Campi 300 D1Campi 300 D3Campi 300 D4Campi 300 D5 en Campi 300 D6.

Campi Boats Brandenburg Campi 300 Campi Mieten Yachtcharter De Drait

Campi Boats in Röbel/Müritz

Ook in Röbel/Müritz, in de populaire watersportregio Mecklenburg-Voor-Pommeren, is genoeg te beleven. Uniek in deze regio is dat je zonder vaarbewijs het grootste gedeelte van het vaarwater mag bevaren. Zo kan met de boot koers gezet worden naar bijna iedere bestemming, want het vaarbewijsvrije gebied loopt van Röbel tot Schwerin, Dömitz, Rheinsberg, Neustrelitz en Niederfinow. Of je nu komt voor een korte of lange vaarvakantie, er is genoeg te ontdekken en de mogelijkheden zijn grenzeloos. Varen zonder vaarbewijs doe je in Duitsland met het Charterschein.

De regio Mecklenburg-Voor-Pommeren verken je met onze Campi 400-2Campi 400-3Campi 400-4 of Campi 340-II, geschikt voor 4+2 personen, of met onze Campi 300-5 of Campi 300-6, geschikt voor 2+3 personen. Je huurt de Campi Boats in Röbel/Müritz voor minimaal één week vanaf maandag of vrijdag.

Campi Yachtcharter De Drait Campi Boot huren in Friesland Rent a Campi Boat in the Netherlands or in Germany

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen over het huren van een Campi Boat in een van onze vaargebieden? Of wil je de beschikbaarheid weten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via contact@dedrait.com of 0512 513276. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale vaarvakantie.

Je kunt de beschikbaarheid ook in onze boekingskalender vinden of gebruik de ‘zoek-en-boek mogelijkheid‘.

Verkoop en Buy & Charter Campi Boats

Wist je dat wij ook dealer zijn van Campi Boats? Via ons kun je een gebruikte of nieuwe Campi Boat aanschaffen voor eigen gebruik of voor de verhuur via Yachtcharter De Drait op één van onze vier locaties. Wil je hierover meer weten? Bekijk dan onze website www.draityachts.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via contact@dedrait.com of 0512 513276.

Copyright © 2023 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, Müritz DE