Huur een jacht

Op zoek naar een bijzondere ervaring? Huur een indrukwekkend jacht.

Een vaarvakantie betekent plezier voor iedereen: avontuur en spanning voor de (aspirant) schipper, rust voor de boekenwurm, actie voor de fanatieke zwemmer of schoonspringer (op bepaalde plekken) en heel veel pret en nieuwe indrukken voor de allerkleinsten. Een jacht huren bij Yachtcharter De Drait staat voor een onvergetelijke vaarvakantie!

Of je nu op zoek bent naar een jacht voor een romantische week varen met z’n tweeën of een weekend lol maken met je hele familie of voetbalteam – bij ons kun je allerlei prachtige typen jachten huren. Onze motorjachten zijn geschikt voor groepen van 2 tot zelfs 14 (!) personen. 

Beschikbare jachten

Hieronder zie je welke jachten wij in Drachten (Friesland) en Brandenburg (Berlijn – Duitsland) voor je beschikbaar hebben. Gebruik de filters om sneller de boot te vinden die bij je wensen past. 

Vaarroutes vanuit Drachten (Friesland) en Brandenburg (Duitsland)

Vanuit onze eigen jachthavens in Drachten (Friesland) en Brandenburg (omgeving Berlijn, Duitsland) verhuren wij – Yachtcharter de Drait – onze boten. Ideale locaties, want beide vaargebieden zijn de perfecte uitvalsplekken voor vaarroutes richting natuurrijke plekjes, maar ook om bruisende steden als Berlijn te ontdekken.

Bekijk onze favoriete vaarroutes in beide vaargebieden hier.

Een jacht huren zonder vaarbewijs

Heb je geen vaarbewijs? Dat is meestal geen probleem. Meer informatie over varen zonder vaarbewijs in Nederland en Duitsland vind je hier.

Waarom Yachtcharter de Drait?

Onze prachtige jachten ontwikkelen en bouwen we op onze eigen werf in Drachten. Dat doen we al meer dan 35 jaar, en daar zijn we ontzettend trots op. Omdat we liefde hebben voor het vak doen we alles zelf; van het onderhoud en de schoonmaak tot de vaarinstructies. Kortom: we doen er alles aan om van jouw vaarvakantie een ervaring te maken die je nooit meer vergeet.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE