Druk Hemelvaartweekend bij Yachtcharter De Drait in Drachten

Afgelopen Hemelvaartweekend was de gehele verhuurvloot van Yachtcharter De Drait op de Friese wateren te vinden. De verhuurboulevard, normaal gevuld met 45 motorboten, vijftien sloepen en twee bungalowboten, was dan ook sinds vrijdagmiddag leeg. De eerste gasten van De Drait genieten al vanaf februari van een vaarvakantie in Friesland en de reserveringen voor het komende watersportseizoen lopen dan ook voorspoedig.

Vanwege het fantastische weer kon het afgelopen weekend heerlijk gevaren worden op de Friese Meren om vervolgens aan te leggen aan een van de vele eilanden of in de dorpen en steden. Vele huurgasten gebruikten het lange weekend dan ook om heerlijk te ontspannen met familie en vrienden. “Wij hebben Friesland in ons hart gesloten,” aldus een Hongaarse familie, welke met een van de boten onderweg was het afgelopen weekend.

Friesland wordt door velen gezien als de ideale bestemming voor het lange Hemelvaartweekend. Veel huurders profiteren dan ook van onze speciale aanbieding met de feestdagen om vanaf donderdag 11.00 uur te varen. Daarnaast biedt Friesland met Hemelvaart ontelbare activiteiten op en langs het water. Vele huurders bezoeken dan ook graag een van deze evenementen.

Voor Yachtcharter De Drait waren het hoogtijdagen. Niet alleen waren alle schepen verhuurd, ook alle sloepen waren onderweg. De lege kade werd snel opgevuld door campers en passanten. Deze konden aan de boulevard aan het water heerlijk genieten van het mooie weer. Ook werden volop fietsen verhuurd, waarmee een rondje Drachten of de Wijde Ee werd gefietst.

Pinksterweekend

Tijdens de aanstaande Pinksterdagen is een groot gedeelte van de vloot weer onderweg. Aansluitend begint het hoogseizoen. Wilt u zelf deze zomer nog het water op? Bekijk dan onze boekingskalender voor de beschikbaarheid of vraag naar de mogelijkheden via contact@dedrait.com of 0512 513276.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE