Nieuwe openingstijden bruggen & sluizen in Friesland

Goed nieuws! Provincie Fryslân en de gemeenten zijn samen tot het besluit gekomen om de bedieningstijden van bruggen en sluizen in Friesland per 1 mei aan te passen. Hiermee willen ze de drukte op piektijden beperken en zorgen voor meer doorstroming. Dit besluit zal de veiligheid op het water ten goede komen. Dankzij de nieuwe tijden zal het lang verwachte watersportseizoen eindelijk kunnen beginnen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopelijk u ook. Hieronder zijn de nieuwe openingstijden vanaf 1 mei te vinden.

Openingstijden vanaf 1 mei

Vanaf 1 mei zal het eindelijk echt los gaan. De bruggen en sluizen in Friesland zullen volgens de onderstaande tijden geopend zijn voor pleziervaart. Ook hier geldt dat er een aantal bruggen zijn die langer geopend zijn. Via de website van de provincie is de complete lijst met openingstijden vanaf 1 mei te raadplegen.

Openingstijden vanaf 1 mei pleziervaart in Friesland
ma t/m zo09.00 tot 19.00

Leuke boot nodig?

Heeft u nog een leuke boot nodig om mee het water op te gaan? Wij hebben de juiste boot voor u. Op onze website kunt u eenvoudig verschillende typen boten huren voor 2 t/m 14 personen. Bekijk onze brochure voor een overzicht van onze vloot. Weet u al wat voor boot u wilt? Ga direct naar onze webpagina: boot huren.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE