Nieuwe verhuurlocatie Woudsend

Watersport en Recreatie ontwikkelingen op koers.

We hebben leuk nieuws! Jachtcharter Klompmaker wordt per 1 november 2021 onderdeel van Yachtcharter De Drait. De vloot van de Klompmakers bestaat uit een bijzondere lijn met 10 comfortabele kotterjachten. Jarenlange ervaring in de jachtbouw bij jachtwerf Klompmaker liggen hieraan ten grondslag. Er gaan ook 5 boten vanuit Drachten naar Woudsend. Dat zijn twee Drait Advantages (77 en 79) en drie Drait Classiclines (39,50 en 52). De Drait boten samen met de kotterjachten van Klompmaker vormen een mooie combinatie voor de prachtige locatie in Woudsend.

Drait Hub in Woudsend

Voor het seizoen 2022 maakt Yachtcharter De Drait gebruik van de voorzieningen in Woudsend. De Locatie heeft een eigen jachthaven met charterbasis en een jachtwerf voor service, onderhoud, reparatie en scheepsbouw. De Hub functioneert als extra ondersteuning voor afvaart en service, waardoor de gasten van Yachtcharter De Drait nog meer service kan worden geboden. Woudsend ligt centraal in het Friese merengebied, daar is Watersport één van de economische pijlers. Naast het verhuren van jachten verhuurt Yachtcharter De Drait ook sloepen en Houseboats.

Ontwikkelingen

In samenwerking met De Drait Yachting en vestiging Woudsend gaan wij 4 nieuwe sloepen bouwen, twee open DrachtsterSloepen en twee DrachtsterSloep Cabins. Om dit te realiseren gaan we het team Yachtcharter De Drait uitbreiden.

Het team van Jachtcharter Klompmaker wordt ook uitgebreid met een aantal medewerkers voor verhuur, jachtservice en boekingscentrale. De nieuwe manager van Jachtcharter Klompmaker krijgt heel veel ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Verhuren betekent veel meer dan alleen maar het beschikbaar stellen van de boot als verhuurobject. Denk daarbij aan het ontwikkelen van nieuwe producten en duurzaamheidsprogramma’s, een nieuwe lijn Drait Yachts en ondersteunende faciliteiten: hulpboten, mobiele Yachtservice, Yachtservice uitvoeren in samenwerking met ander bedrijven in Woudsend.

Wat doen wij nog meer?

Een informatiepunt zijn voor toerisme door het samenstellen van vaarroutes, het verzamelen van informatie van toeristische attracties/evenementen en het promoten van cultuur, geschiedenis en wetenswaardigheden van de streek. Daarnaast zijn ontspannen, eten, inkopen en sport belangrijke onderwerpen voor de gasten. Omdat technologie en software niet stil staat zijn we ook druk met het door ontwikkelen van ons boekingssysteem en online betalingen.

Ontvangstruimte Woudsend

In de komende wintermaanden zal de locatie Woudsend geheel worden ingericht volgens de huidige wensen van gasten en medewerkers met:

  • kantoor;
  • Ontvangstruimte;
  • Traingsruimte en terrassen
  • Ontvangstruimte met o.a. de lekkerste koffie van koffiebranderij uit de omgeving en andere heerlijke streekproducten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met +31 (0) 512 513276  of mailen naar woudsend@dedrait.com

Fryslân smaakt naar meer!

De Drait Yachting
Yachtcharter De Drait
Yachtcharter De Drait Woudsend – Jachtcharter Klompmaker
Yachtcharter De Drait Brandenburg
Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE