Uitbreiding van de Vloot verhuurlocatie Woudsend

We hebben groot nieuws voor jullie: onze verhuurlocatie in het prachtige Woudsend wordt nóg beter! Voor het aanstaande seizoen liggen er niet één, niet twee, maar liefst vier gloednieuwe boten voor jullie klaar. Maak kennis met onze nieuwste aanwinsten: de Drait 84, de Drait 104, de Drait 116 en de Drait 155 zullen vanaf dit seizoen stralen in de wateren van Verhuurlocatie Woudsend.

Ligging

Woudsend ligt centraal in het Friese Merengebied en is dan ook een ideale startlocatie voor een fantastische vaarvakantie over de Friese meren. Vanuit onze haven in Woudsend ben je zo op het Heegermeer en het Slotermeer. Ook is het een ideaal vertrekpunt wanneer je de Elfstedenroute wilt varen en historisch Friesland wilt ontdekken. 

Voorzieningen

Onze haven in Woudsend is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling). Ook is de haven voorzien van een trailerhelling, tankstation, sanitairgebouw, drinkwaterpomp, vuilwaterpomp en is het mogelijk om fietsen te huren die u mee kunt nemen aan boord.  

Uitbreiding vloot

Onze vloot, bekend om zijn prachtige Kotterjachten en stijlvolle Classicliners, wordt nu nog indrukwekkender met de toevoeging van deze vier parels. Hierdoor kunnen we ook in Woudsend een ruim aanbod aanbieden, met in totaal 22 verschillende boten, van groot tot klein. 

De nieuwste aanwinsten van Woudsend in vogelvlucht: 

Drait 116 – Drait Deluxe 42. Heel erg geschikt voor een vaarvakantie met je familie of vriendengroep, doordat je erop kunt slapen met 8 personen. De boot beschikt daarnaast over twee toiletten: een douche, verwarming, koelkast, magnetron, waterkoker,  vuilwatertank, hek en boegschroef en zwemtrap.

Drait 104 – Renal 36. Met 6 slaapplaatsen is deze boot ook de Drait 104 erg geschikt voor groepen. Deze Boot is van alle gemakken voorzien met een toilet, een douche, verwarming, een koelkast, magnetron, waterkoker, zwemtrap en vuilwatertank.

Verhuurlocatie Woudsend

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drait 82 – Bravoure 34 Dit iets compactere model is geschikt met een lengte van 10,20 m en een breedte van 3,85 m is geschikt voor vier personen. Ook deze boot is voorzien van  een douche, verwarming, koelkast, magnetron, waterkoker,  vuilwatertank, hek/- en boegschroef en zwemtrap.

Verhuurlocatie Woudsend

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drait 155 – Sloep Cabin 750 – Deze kampeersloep is perfect voor het varen bij mooi weer. Compact met zijn 7,5 bij 2,5 meter, maar toch alles wat je nodig hebt bij de hand voor een fantastische kampeerervaring op het water. In de cabine vind je twee comfortabele zitbanken die je eenvoudig ombouwt naar een bed. Verder beschikt de sloep over warm water, een toilet, kachel, dekdouche, elektrische koelkast en een vuilwatertank.

Verhuurlocatie Woudsend

Ben jij geïnteresseerd in een van deze boten of onze andere boten in Woudsend en ben je benieuwd naar de beschikbaarheid ? Kijk dan op onze site of kom persoonlijk een kijkje nemen tijdens onze open dag op 20 april 2024. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om een proefvaart te maken onder begeleiding van een van onze ervaren schippers! Meer weten? Kijk hier

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE