Bootverhuur in Drachten (NL) & Brandenburg (DE)

 

Boot huren Friesland Nederland Boot huren Brandenburg - Berlijn

 

Boot huren in Friesland

 

Bent u op zoek naar een bijzonder uitje of vakantie? Huur eens een boot!

Een vaarvakantie betekent plezier voor iedereen: avontuur en spanning voor de (aspirant) schipper, rust voor de boekenwurm, actie voor de fanatieke zwemmer of schoonspringer (op bepaalde plekken) en heel veel pret en nieuwe indrukken voor de allerkleinsten. 

Of u nu op zoek bent naar een boot voor een romantische week varen met z’n tweeën of een weekend lol maken met uw hele familie of voetbalteam – bij ons kunt u allerlei verschillende typen boten huren – van sloepen tot motorboten. Deze boten zijn geschikt voor groepen van 2 tot zelfs 14 (!) personen. 

Vaarroutes vanuit Drachten (Friesland)

Vanuit onze eigen jachthaven in Drachten (Friesland) verhuren wij – Yachtcharter de Drait – onze boten. Een ideale locatie, want Drachten is de perfecte uitvalsplek voor vaarroutes richting het prachtige Nationaal Park de Alde Feanen, maar ook de bekende watersportplaatsen als Grou, Sneek, Leeuwarden en Lemmer. 

Liever wat langer varen? Dan kunt u ook vertrekken richting het oosten, om het mooie Lauwersmeer of zelfs de bruisende studentenstad Groningen te ontdekken. 

Bekijk alle prachtige routes die te varen zijn op deze overzichtskaart met vaarroutes in Nederland.

Varen zonder vaarbewijs

Heeft u geen vaarbewijs? Dat is meestal geen probleem. Meer informatie over varen zonder vaarbewijs vindt u hier.

Waarom Yachtcharter de Drait?

Onze prachtige schepen ontwikkelen en bouwen we op onze eigen werf in Drachten. Dat doen we al meer dan 35 jaar, en daar zijn we ontzettend trots op. Omdat we liefde hebben voor het vak doen we alles zelf; van het onderhoud en de schoonmaak tot de vaarinstructies. Kortom: we doen er alles aan om van uw boot vakantie een vakantie te maken die u nooit meer vergeet.