Buy and Charter

De voordelen van buy and charter bij Yachtcharter De Drait

Wij bieden verschillende buy- and charter mogelijkheden voor jachten en houseboten. Buy- and charter is een aantrekkelijke manier om rendement te maken. Een boot valt namelijk niet onder onroerend goed en is daardoor vrijgesteld van diverse belastingen. Bovendien kan het verhuren van een boot die je bezit interessante belastingvoordelen opleveren.

Buy- and charter: hoe het werkt

Wij bieden je boot online aan op onze website, offline aan ons uitgebreide klantenbestand en op verschillende watersportbeurzen. Daarnaast wordt door ons marketingteam eens per jaar het De Drait Magazine ontworpen. Dit magazine verschijnt in het Nederlands, Duits en Engels. In het magazine presenteren we onze vloot, maar ook informatie over de vaargebieden Friesland en Brandenburg. Op onze website bieden wij naast de presentatie van onze vloot ook uitgebreide route- en verhuurinformatie.

Buy- and charter in de regio Brandenburg

Naast de regio Friesland bieden wij de mogelijkheid om de boot ook in de regio Brandenburg a.d. Havel te verhuren. Dit gebied leent zich uitstekend om per boot verkend te worden. Onder watersporters wordt dit niet voor niets een steeds populairdere vakantiebestemming. Yachtcharter De Drait verwelkomt hier jaarlijks vele verhuurgasten. Daarnaast verzorgen onze medewerkers alle onderhoud en reparatie. Dit gebeurt zowel in Brandenburg tijdens de verhuurperiode als in Drachten, waar de jachten in de winter hun jaarlijkse onderhoud krijgen.

Onze eigen lijn schepen: de Drait Yachts

Drait Yachts is onze eigen lijn schepen. De boten zijn beschikbaar van 10 tot 15 meter, maar afwijkende maten en uitvoeringen zijn bespreekbaar. Zo kunnen wij verschillende typen motorkruisers aanbieden, zoals de Bravoure, DrachtsterSloep of Drait Lobster (primeur). Bekijk onze verkoopsite voor meer informatie over de verschillende type boten.

Meer weten over investeren in een houseboat of motorboot? Neem dan even contact met ons op via contact@dedrait.com.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE