Buy and Charter

alt="Buy-and-Charter"

Yachtcharter De Drait biedt diverse Buy and charter mogelijkheden voor jachten en houseboaten. Buy and charter een aantrekkelijke manier om rendement te maken. Een boot is geen onroerend goed en is daardoor vrijgesteld van diverse belastingen. Bovendien kan het bezit van een boot in de verhuur interessante belastingvoordelen opleveren.

Voordelen Buy and Charter bij Yachtcharter De Drait

Vanuit onze eigen Jachthaven De Drait bieden wij diverse aanleg-, maar ook servicemogelijkheden. De jachthaven is het hele jaar open voor eigen gebruik, verhuur en diverse service- en onderhoud mogelijkheden. Wij bieden uw jacht aan op onze website. Naast een groot aantal terugkerende klanten presenteren wij onze vloot op diverse watersportbeurzen. Een keer per jaar wordt door ons marketingteam het De Drait Magazine ontworpen. Dit magazine verschijnt in het Nederlands, Duits en Engels. Het magazine bevat naast een presentatie van de vloot ook informatie over

de vaargebieden Friesland en Brandenburg. Op onze website bieden wij naast de presentatie van onze vloot ook uitgebreide route- en verhuurinformatie.

Buy and Charter in verhuurregio Brandenburg

Naast de regio Friesland bieden wij de mogelijkheid om uw boot vanuit Brandenburg a.d. Havel te verhuren. Dit gebied leent zich uitstekend om per boot verkend te worden. Onder watersporters wordt dit niet voor niets een steeds populairdere vakantiebestemming. Yachtcharter De Drait verwelkomt hier jaarlijks vele verhuurgasten. Tevens verzorgen onze medewerkers alle onderhoud en reparatie. Dit gebeurt zowel in Brandenburg tijdens de verhuurperiode als in Drachten, waar de jachten in de winter hun jaarlijkse onderhoud krijgen.

 Buy-and-charterDrait Yachts

Met onze lijn Drait Yachts richten wij ons op uw wensen. Wij maken graag een passend voorstel. Onze eigen lijn schepen zijn beschikbaar van 10 tot 15 meter, maar afwijkende maten en uitvoeringen zijn bespreekbaar. Zo kunnen wij diverse type motorkruisers aanbieden, zoals de Bravoure, DrachtsterSloep of Drait Lobster (primeur). Bekijk onze verkoopsite voor meer informatie over de verschillende type boten.