Randmeer of Valk huren

Wil je op een sportieve manier de Friese Meren verkennen? Huur dan een Randmeer of een Valk bij Yachtcharter De Drait in Drachten!

Voor de sportieveling verhuurt Yachtcharter De Drait zowel een Randmeer als een Valk. Hiermee kun je heerlijk één of meerdere dagen de Friese Meren verkennen. Beide zeilboten zijn gemakkelijk te besturen en zijn geschikt voor circa vier á vijf personen. De Randmeer en Valk beschikken over onder andere een buitenboordmotor met een losse tank, een rolfok, vaarboom, fenders, landvasten, een dweil en een peddel.

Prijzen Randmeer en Valk

De Randmeer en Valk worden verhuurd van maandag t/m zaterdag van 9 – 17 uur en op zondag van 10 – 18 uur. Voor vertrek ontvang je van onze medewerkers een instructie aan boord, krijg je een boordtas mee met meer informatie en de waterkaarten van de vaarregio. Zo ga je altijd vertrouwd op pad! De Randmeer en Valk zijn te huur voor één of meerdere dagen en de tarieven vind je in de onderstaande tabel:

Aantal dagen:1234e.v.Week
Valk€ 85€ 135€ 165€ 190€ 20€ 250
Randmeer€ 85€ 135€ 165€ 190€ 20€ 250

Naast de huursom worden de volgende bijkomende kosten berekend:

Bijdrage brandstof: € 20 | Waarborg: € 200 (dagverhuur) en € 350 (meerdere dagen)

Hoe te boeken?

Wil je een van deze zeilboten boeken voor een sportieve dag of meerdere dagen op het Friese water? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook vind je zowel de Randmeer als de Valk in onze boekingskalender. Hier kun je eenvoudig zelf een van beide zeilboten voor een dag boeken.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag!

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE