Aanbiedingen

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Hieronder staan de lopende aanbiedingen van Yachtcharter De Drait weergegeven. Klik op de betreffende aanbieding voor meer informatie.

Nieuwe website

Nieuwe website aanbieding

Deze week is onze nieuwe website gelanceerd. Naast de vroegboekkorting van 5%, welke geldig is t/m 31.12.2017 voor een boeking in 2018, bieden wij nog een tweede actie. Als u nu online een jacht boekt voor 2018 of 2019 ontvangt u twee kaarten voor Boot Düsseldorf. De actievoorwaarden worden hieronder weergegeven.

5- en 10 rittenkaart sloepvaren

Gezellig meerdere dagen sloepvaren met vrienden of familie? Bestel dan nu een 5- of 10 rittenkaart voor de DrachtsterSloep. DrachtsterSloep De sloep is een stoere spiegelsloep en een opvallende verschijning op het water. Het ontwerp is geïnspireerd op de oude reddingssloepen uit de Hollandse Koopvaardij, waar vaareigenschappen, comfort en klassieke lijnen een belangrijke rol spelen. De eigenschappen van de DrachtsterSloep zijn als volgt:   De sloep is geschikt voor maximaal 12 personen. De afmetingen zijn 7.50 x 2.50 x 0.80 meter. De doorvaarthoogte bedraagt maximaal 1.40 meter. Met een motor van 20 pk beschikt de schroef tevens over een boegschroef,. Verder lezen

Overvaarten

  In het voor- en najaar bieden wij de mogelijkheid om een jacht over te varen. Zo kunt u de schoonheid van deze twee landen vanaf het water te ontdekken. Dit biedt de mogelijkheid om aan de ene kant van de prachtige Nederlandse natuur te genieten en aan de andere kant van het afwisselende Duitse landschap. Absoluut de moeite waard! In het najaar van 2018 en tevens 2019 is het mogelijk van Brandenburg naar Drachten te varen. Vervolgens kan in het voorjaar van 2019 van Drachten naar Brandenburg gevaren worden. Om de overvaart te maken heeft u een vaarbewijs nodig. Wij bieden. Verder lezen

Miniweek varen

Heeft u zin om er een korte week op uit te trekken met een van onze sloepen of jachten in Drachten of Brandenburg? Bekijk dan hieronder de aanbiedingen voor een korte week varen. Het varen is enerzijds voor een miniweek van dinsdag 13.00 uur t/m vrijdag 09.00 uur of anderzijds van maandag 11.00 uur t/m donderdag 09.00 uur.