Inspiratie voor Moederdag

Leuke uitjes voor Moederdag

Moederdag staat weer voor de deur, hoog tijd om te bedenken waarmee we alle mama’s lekker kunnen verwennen. Ontbijt op bed, een bos bloemen of een goede fles wijn wordt altijd gewaardeerd. Maar misschien is samen een uitstapje maken wel veel leuker en een echte Moederdagverrassing.

Echter zijn door de huidige maatregelen niet alle uitjes mogelijk, om jullie te inspireren delen we daarom graag een aantal Moederdagideeën.


vrouw moederdag

Uitwaaien in de natuur

Wat is er nou fijner dan een lekker dagje uitwaaien op het strand of in het bos. Samen genieten van de rust en één worden met de natuur. Een leuke dag en je komt ook nog ééns helemaal Zen thuis.

Picknicken

Begin Moederdag door samen met je partner/gezin lekkere hapjes te maken. Met mooi weer kan je deze samen in een park, op een kleedje opeten. Super gezellig, ontspannend en met dit uitje heb je echt ‘’family quality time’’.

Varen

Een uitje dat tijdens Moederdag vaak wordt georganiseerd is een rondvaart. Varen langs toeristische trekpleisters geeft je daarbij een heerlijk vakantiegevoel. Een verrassing waarbij je als gezin ook nog wat leert over de historie en de cultuur.

Thuisblijven

Wil je toch liever thuisblijven, ook dan kan je prima voor een onvergetelijke dag zorgen. Koop een fles wijn met wat lekkere hapjes, zoek een leuke Netflix film/serie en laat een warm bad voor je moeder/partner vollopen.


Ook bij Yachtcharter de Drait kan je terecht om van je Moederdagverrassing een succes te maken.

Met een DrachtsterSloep ben je namelijk verzekerd van een leuke dag omdat varen met een sloep door Friesland op en top genieten is. Je kunt zelfs de inspiratietips ‘’uitwaaien in de natuur’’, ‘’picknicken’’ en ‘’varen’’ combineren in één uitje. Vooral omdat we als Moederdagactie bij elke boeking een mand met lekkernijen cadeau doen.

Onze sloepen zijn eenvoudig te bedienen, te huur voor groepen van twee tot twaalf personen en je hebt geen vaarbewijs nodig.

Bekijk onze Moederdagactie (geldig t/m 9 mei) hier

Bekijk de Drait sloep huren op sloep huren De Drait

Mocht je gebruik willen maken van onze Moederdagactie noteer dan ‘’Moederdagactie’’ in de boekingsbeschrijving.

Copyright © 2024 - Yachtcharter De Drait – Friesland NL & Brandenburg, DE